Healthy Skinny Bitch
Aftensmad Frokost Mad

Spidskålswraps med hakket kylling og koriander

 

 

Jeg er personligt helt vild med koriander, men man kan jo bare lave dem uden, hvis man ikke er til den slags.

Denne variation af spidskålswraps kan laves på under 20 min. Den smager super godt og kan være både sund og slankende!

Jeg spiste fx min med både avokado og lidt chilidip fra Sticks, men du kan jo undlade avokadoen og så servere den med en soyadressing som anvendt i de friske forårsruller alternativt kan du spise den med fx sukkerfri tacosauce, der fås i Netto – det giver også lidt mere smag til din mad.

 

Ingredienser:

1 pk hakket kyllingekød

2 store finthakkede løg

1-2 fed hvidløg

1 finthakket rød chili

1 håndfuld koriander (valgfrit)

Lidt myntheblade (valgfrit)

1 tsk. olie til at stege i

Salt & peber

1 stort spidskålshovede

Div. salat, peberfrugt, cherrytomater, forårsløg, agurk osv. som fyld til wrappen

 

Steg løg, hvidløg og chili i en gryde med slip-letbund med lidt olie. Tilsæt det hakkede kød og lad det stege 10 min. tid til det er gennemstegt tilsæt evt koriander og mynthe. Skyld og hak imens grøntsagerne og anret den på et fad. Pil blandene enkelthvis af spidskålshovedet og skyld dem, så de så vidt muligt er store og hele.

10268146_10154051408990305_2118511840_n

Når kødet er klar, så er maden klar til servering! Byg din egen wrap og husk evt. at lægge fyldet, så du kan folde nederste del af bladet op, så du kan lukke wrappen i bunden 🙂

10248848_10154051408985305_1129620365_n

God appetit!

//HSB

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  Simone
  14. april 2014 at 20:25

  Vil det sige, at du mener, at man fx skal undgå så noget som avocado og nødder fuldstændig, når man gerne vil slanke sig? Eller skal man bare sørge for en meget moderat mængde?
  Jeg spiser fx enten en halv avocado eller lidt nødder pr. dag, fordi jeg tænker, at det godt må indgå i en slankende kost? Men jeg skal måske undlade det helt?

  Jeg er vild med, når du viser forskellen på det sunde og det slankende, for jeg kan godt blive fanget af en masse lækre madbilleder på instagram fx, og i mellem tiden glemme, at de piger, der uploader dem, allerede vejer det de skal!

  • Reply
   Healthyskinnybitchdk
   15. april 2014 at 20:35

   Hej Simone.

   Du skal jo have noget fedt, og det er vigtigt, at det kommer fra “de gode fedtkilder”. Så du kan godt spise f.eks. 1/2 avokado eller 10 mandler eller noget fed fisk, når du spiser slankende. Det du skal passe på er ikke at spise fx 50g mandler som en lille ekstra snack eller spise både en hel avokado, nødder, fed fisk og masser af frugt hver dag. Så netop som du skriver spis det i moderate mængder og sørg for ikke at spise det hele hver dag – så længe du vil tabe dig skal du spise mindre en du forbrænder:) Håber det giver mening!

   //HSB

Leave a Reply