Healthy Skinny Bitch
Før/Efter

Bikinibootcamper – Det kan godt føles godt, at gøre noget godt for sig selv!

 

Denne seje bootcamper har altid associeret livskvalitet med usund mad og vin. Dette har fået en ny vinkel. Og selvom, at der selvfølgelig skal være plads til både vin, pommes frites og bearnaise til bøffen engang imellem, så kan rummer begrebet livskvalitet nu også masser af træning og lækker sund mad med gode venner. Der er også røget ind til flere glas vin ned under vores bootcamp forløb, men en del af dem er også blevet udskiftet med danskvand og på trods af dette har det stadig ført til hyggelige aftener i godt selskab! Med andre ord har denne bikinibootcamper indset, at det at det et gøre noget godt for sig selv ikke nødvendigvis skal føles dårligt – man kan godt gøre noget godt for sig selv, der også føles godt! Resultatet blev en væsentlig forbedring på samtlige fysiske tests både i forhold til kondition og styrke! Samlet har hun smidt 4.5 kg, taget 1/2 kg på i muskel og smidt 70 cm over bryst, talje, hofte, lår og arme. En super flot indsats og imponerende resultater! Læs hendes historie nedenfor!

 


10438805_10154279350530305_816667419_n10443866_10154279350510305_1796171014_n1291139_10154279350515305_1584528115_n

 

 

“Jeg er en livsnyder som elsker skøn mad, vin og sociale arrangementer. Hver dag på vej på arbejde tænkte jeg “ I dag er dagen, hvor jeg laver mit liv om” , klip til jeg står i Irma med en mars I hånden. Jeg fik muligheden for at tilmelde mig denne bootcamp og slog til med det samme. Jeg var sikker på, at det nok skulle blive godt og mine trænere vil “klare” arbejdet for mig. Jeg havde som mål, at blive høj, slank og klar til sommer i en bikini. Men sådan blev det ikke helt. Jeg fandt hurtig ud af, at hende som skulle arbejde var mig, hende som skulle lægge sit liv om var mig og hende som skulle aflyse mange sjove arrangementer med vino var mig. Det som var min redning var klart den holdånd som var på denne bootcamp, de træningsaftaler og opbakning som var blandt os piger gjorde, at det blev en helheds oplevelse, hvor vi hjalp hinanden igennen denne livsstil ændring vi alle havde fælles. Jeg er ikke blevet højere, men har tabt 70 cm rundt på kroppen – YES. Har tabt 4.5 kg og har taget 500 gram på i muskler. Nu er det ikke et spørgsmål om at være bikini klar, men at være klar. Forstået på den måde, at daglig træning er en del af min hverdag og det at guffe noget klamt i Irma er ikke en belønning men en kæmpe belastning. Denne bootcamp har givet mig, de bedste værktøjer til en mere sund og bedre livsstil, som jeg på ingen måde selv kunne gøre alene. Jeg har fået syv nye piger at træne med, en bevidsthed om sundhed samt en pludselig glæde ved træning ;)” 

 

Follow me on Bloglovin’ – Like me on Facebook

You Might Also Like...

1 Comment

  • Reply
    Amalie
    20. juni 2014 at 12:45

    Mega sejt! Det er så sindssygt svært at lægge sine vaner om og kæmpe thumbs up til de flotte squatlår 🙂

Leave a Reply