Healthy Skinny Bitch
Aftensmad Mad

Squashghetti med græskar, hytteost, kylling, sprødstegt parma og græskarkerner

 

 

 

Afprøvede én af mine fødselsdagsgaver den anden dag – nemlig en “spirali” eller en “GEFU skræller” som Imerco kalder den. Så nu kan jeg strimle squash, gulerødder og rødbeder til pastalignende strimler.

Det var faktisk virkelig nemt, billigt og smagte mega godt, så er blevet kæmpe fan. Her er opskriften på den første ret jeg lavede. Den er mere sund end slankende. Hvis du ønsker at skære lidt i kalorierne, så kan du skære parmaskinken og græskarkernerne væk 🙂

 

 

10728925_10154766101145305_1495030388_n

 

 

Ingredienser (4 personer):

3 squash revet/skrællet til strimler

500 g hytteost (drænet)

1 lille hokkaido græskar skrællet og skåret i tern

1 pk kyllingfilet eller kyllingestrimler skåret i mundrette stykker

8 stk parmaskinke eller serrano

1 håndfuld græskarkerner

2-3 fed hvidløg

lidt tørret chili

lidt olie til stegning

salt og peber

 

Tænd ovnen på 200 grader varmluft, og læg parmaskinken på bageplader beklædt med bagepapir. Bages indtil det er sprødt og lægges på et stykke køkkenrulle så det kan dryppe af – bræk evt i små stykker og kom i en skål.

Rist imens græskarkernerne på en tør slip-let pande og lad dem køle af tilsæt evt lidt salt.

Når græskarkernerne er taget af panden steger du kyllingen på din slip-let pande du kan evt. putte en lille smule olie på panden og fordele det med et stykke køkkenrulle. Tag kyllingen af når den er stegt og gør panden ren. Herefter kan du putte en lille smule olie på panden og stege græskarstykkerne med hvidløg, chili, salt og peber efter behov. Til sidst kan du evt tilsætte kyllingen, så det bliver varmt og stegt sammen. Imens det steger dræner du hytteosten. Hæld hytteosten op i en si/dørslag og mas det med en spsk. så væden løber fra.

Når det hele er klar vender du den rå squash spaghetti med hytteost og den varme græskar-kyllinge blanding. Så er maden klar og du kan evt servere den sprøde parma og græskarkerner, så kan folk selv dosere.

God appetit 🙂

//HSB

 

10581539_10154769176330305_1537593242_n

 

Preheat the oven at 200 degrees. Place the parma ham onto a baking sheet and bake until crisp. 

Toast a handful of pumkin seeds on a dry non-stick pan – add a bit of salt and let the seeds cool off.

Fry the chicken on the non-stick pan. Remove the chicken and fry the pumpkin with chili and garlic. Add the chicken when the pumpkin is done and let it fry for a couple of minutes. 

In the mean while drain the cottage cheese. When everything is ready mix the zucchini with the cottage cheese and pumpkin-chicken mix. Serve the parma-ham and pumpkin seeds on the side. 

 

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply