Healthy Skinny Bitch
Blog Min blog

HSB Bootcamp – vi har ikke glemt jer!

 

 

Jeg har på det seneste modtaget rigtig mange forspørgelser på næste Bootcamp og…. VI HAR IKKE GLEMT JER! Det er nemlig snart ved at være tid til en ny HSB Bootcamp! Både Toke & jeg knokler for at få de sidste detaljer på plads, og glæder os helt vildt til at præsentere det færdige forløb for jer 🙂 

Konceptet denne gang er ændret en smule således, at bootcampen er til dig der ønsker et vægttab på 5 kg eller mere (der kommer flere bootcamps med andre fokuspunkter til efteråret)! Så snart vi har de endelige detaljer på plads åbner vi op for tilmelding, men indtil da er det desværre IKKE muligt at reservere plads.

Vi ved dog allerede at bootcampen kommer til at inkludere 8 ugers medlemsskab, en hel opstarts- og afslutningsweekend inkl. fysiske start- og sluttests, kostforedrag, træning mandag og onsdag (enten på morgen- eller aftenhold á ca. 6 personer) + 1-2 timers kost eller træning i weekenden samt løbende vejninger + måling både i cm og fedtprocent! Prisen for de 8 ugers forløb er 8500kr!

Der kommer flere detaljer om opstart mm. i løbet af de næste par uger, men hvis du synes det lyder interessant, så må du gerne begynde at overveje om du virkelig er motiveret for at ændre din gamle (uhensigtsmæssige) vaner, og hvad du ønsker at få ud af sådan et intensivt forløb! At omlægge sin kost- og træning er benhårdt, og vi vil selvfølgelig gøre alt for at give dig de bedste redskaber samt optimale udgangspunkt til en vedvarende sund livsstilændring, men det kræver stadig en ordentlig røvfuld gå-på-mod samt viljen til selv at tage ansvar for sine valg og handlinger! Så hvis det er dig, så hold øje de næste par uger, for der kommer mere info om både forløb og tilmelding.

Læs de gamle bootcampdeltageres testimonials her!

 

 

You Might Also Like...

4 Comments

 • Reply
  Mette Müller
  25. januar 2015 at 11:22

  Hej Sara! Det er måske lidt tidligt at begynde at spørge ind til det her, men jeg tænkte at jeg lige ville høre mig ad inden jeg sætter næsen alt for højt op efter at melde mig til. Jeg vil SUPER gerne med på jeres bootcamp, men siden min hjerteoperation for et år siden er jeg ikke kommet helt tilbage i topform endnu. Jeg får til tider lidt bøvl med ryggen og har lige døjet med en omgang hold i nakken i denne her uge. Lægerne siger at min ryg bare skal trænes op igen, og jeg prøver ihærdigt.

  Jeg ville bare høre om der er plads på en bootcamp til at fx vægtløftning ikke kan presses for hårdt fra starten og der måske skal modificeres lidt? Jeg er TOP motiveret og vil så gerne smide de kilo jeg har prøvet at komme af med i 15 år nu, og synes du er super til at motivere når jeg går til dine hold, men jeg vil selvfølgelig heller ikke tage en plads fra en anden som er bedre egnet hvis det er.

  Håber min nakke er klar til dit Stram Op hold i morgen! 🙂

  • Reply
   Healthyskinnybitchdk
   26. januar 2015 at 16:03

   Hej Mette
   Nu er det jo ikke en bootcamp for top-atlether, så med det jeg har set fra timerne burde det gå fint. Dog er det gruppetræning, hvorfor meget specifik skadestræning ikke en del af bootcampen. Men når du kan indgå på hold, så burde du kunne klare en bootcamp! Hiv fat i mig efter timen idag, hvis du kommer, og ellers er det jo den slags vi screener for, når vi åbner for tilmeldingen. Det er nemlig individuelt, hvordan vi vurderer skader osv. KH

   • Reply
    Mette
    27. januar 2015 at 12:01

    Fedt fedt! Super godt at høre. 😀 Jeg skulle meget gerne komme på fredag, så kan jeg lige høre dig der, men ellers så venter jeg bare på individuel vurdering. 🙂

    • Reply
     Healthyskinnybitchdk
     28. januar 2015 at 20:43

     Jeg er der ikke selv fredag – skal til eksamen 🙂 Men er tilbage mandag!

Leave a Reply