Healthy Skinny Bitch
Blog Challenges

NY ÅRSTID – NY CHALLENGE: #sommerklarestænger

Så har foråret for alvor meldt sin ankomst, og det er snart ved at være tid til sommerkjoler, shorts og selvfølgelig bikini 🙂 Og for at undgå det klassiske panikanfald, der ofte rammer, første gang de bare ben skal flashes, så har jeg allieret mig med min crop top bitch Laura aka. Stylejunkie om en ny challenge, som vi har valgt at kalde #sommerklarestænger 🙂

Vores challenge er i samarbejde med Gillette Venus, der netop har lanceret en hel guide, der skal hjælpe os med at få vores vintertrætte ben gjort sommerklar under kampagnenavnet Leg Luxury! Laura og jeg har i den forbindelse fået lov til at dele vores bedste tips og træningsøvelser til stærke og faste sommerklare stænger både her og på instagram @healthyskinnybitchdk @lauralawaetz samt ELLE.dk

Vi glæder os til at tage udfordringen op, og du er meget velkommen til at joine vores hashtag og dele dine bedste benøvelser og tricks til at få #SOMMERKLARESTÆNGER

Xx HSB 

You Might Also Like...

3 Comments

Leave a Reply