Healthy Skinny Bitch
Blog Min blog

Sundt og velsmagende forår!

 

Dét er ikke nogen hemmelighed, at jeg er ret vild med de små lækre pastiller fra Läkerol, og spiser dem både som en lille treat og til at tage toppen af min sukkertrang engang imellem. Så da de for nylig spurgte mig, om jeg ville dele mine tips og tricks til et sundt og aktivt forår sagde jeg selvfølgelig ja!

Nu tænker du måske “ej, skal hun så bare lave en masse indlæg om, hvor meget hun elsker Läkerol“, og bare rolig det er slet ikke sådan det kommer til at fungere 🙂 I stedet har jeg fået lov til at dele mine tips & tricks til, hvordan du f.eks forbedrer din løbeteknik, kommer igang med din morgentræning, tackler dine sukkercravings samt dele nogle øvelser til faste baller og mave sammen med min søde kæreste Toke aka. Styrk.nu, som du kan lave på din løbetur og derhjemme.

Nogle af indlæggene vil blive delt her på bloggen og andre på Läkerols facebook og instagram! Jeg håber, at du kan bruge nogle af de tips & tricks, som jeg kommer til at dele, så  vi sammen kan få et sundt og aktivt forår, og husk, at du altid er velkommen til at tagge os på instagram på dine trænings- og madbilleder. Vi elsker at følge med (@healthyskinnybitchdk #healthyskinnybitchdk @lakerol_danmark)!

God kristi himmelfart til jer allesammen!

Xx Sara

IMG_6566.JPG

 

 

You Might Also Like...

4 Comments

Leave a Reply