Healthy Skinny Bitch
Før/Efter

#HSBBOOTCAMP – Jeg var tidligere noget af en “quitter”

Denne seje bootcamper bootcamper får lov til at lukke og slukke ballet i denne omgang af før/efter billeder. Der er ingen tvivl om, at alt hendes hårde arbejde har givet flotte resultater. En markant fremgang på samtlige fysiske tests, 7.2 kg mindre, 7%point lavere fedtprocent, 1 kg mindre lean-body-mass og 41cm mindre over bryst, talje, hofte, lår og arme. Du kan se alle hendes før/efter billeder og læse hendes testimonial nedenfor:


12233490_10156258224250305_1926989182_n

12233178_10156258224515305_2078808805_n

12270467_10156258224555305_1303193114_n

“Jeg meldte mig til bootcamp ved Sara og Toke, fordi jeg gerne ville tabe mig og komme i bedre form. Jeg havde set mange før/efter billeder, men havde alligevel ikke forestillet mig, at jeg kunne nå så langt, som jeg er, på kun 8 uger, og at forløbet også ville ændre mig så meget mentalt.

Udover at have tabt mig og være blevet meget gladere og mere tilfreds med min krop er jeg også blevet stærkere, end jeg nogensinde har været.

Bootcampforløbet og alle de forskellige former for træning har skubbet mig og mine grænser. Jeg var tidligere noget af en “quitter”, men Sara og Toke har vist mig, at min krop kan meget mere, end jeg gik og troede.

Det at skubbe grænser og få succes med at være uden for min comfort-zone er klart noget, som jeg tager med mig videre – også I mit liv uden for træningscentret.

Det har været 8 hårde uger: jeg har været ædru til fester og skulle forsvare, at jeg ikke drak, fordi jeg skulle op og træne dagen efter, jeg er stået tidligt op flere gange i ugen og været helt enormt sulten, særligt i de første par uger.

Men Bootcampen har også givet mig lyst til at fortsætte med at træne, selvom jeg ikke brød mig om det tidligere. Jeg er blevet glad for at komme tidligt op – også i min weekend, som er blevet længere fordi jeg ikke sover hele dagen væk med tømmermænd.

Det lyder super helligt, og jeg havde aldrig troet jeg skulle få det sådan, men jeg er gladere, og har det både fysisk og psykisk bedre, efter jeg er begyndt, at tænke over hvad jeg putter i mit hovede, og hvordan jeg behandler min krop i det hele taget.

Samlet set har bootcampen givet mig meget mere end en stærk og slankere krop – og jeg ville ikke have været det foruden.” – Bootcamper efteråret ’15

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply