Healthy Skinny Bitch
Aftensmad Dagens Sunde Tip Mad Tips & Tricks

Dagens Sunde Tip: 3 x Healthy fastfood

Har du også et ønske om, at skrue lidt ned for indtaget af marcipan og nougat og i stedet skrue lidt op for indtaget af sund mad? Sådan tror jeg, at der er rigtig mange af os, der har det – uanset om man kalder det nytårsforsæt, sund januar eller lignende!

Men hvordan undgår du, at falde tilbage i junkfoodfælden, når hverdagsstressen rammer?

Mit bud er, at finde nogle gode, nemme og sunde retter, som du altid kan lave, også når du kommer sent hjem fra arbejde eller bare ikke orker at lave mad! Her er 3 af mine favoritter:

1. Spidskåls/Rispapirs wraps


Nemt, hurtigt og slankende. Hvis du altid har rispapir liggende (det kan holde sig for evigt), og så ellers bare kylling/laks/krebsehale/oksekød samt blandet grønt og soya. Og hvis ikke du har rispapir liggende, så er spidskål altid super nemt, billiget og sprængfyldt af vitaminer!

2. Hakkebøf med bløde løg, knust broccoli og spejlæg


Det smager så godt, og er ret nemt at lave! Under 30 min., og der er lækker retromad på bordet 😉 Jeg er fan!

3. Suppe


Det nemmeste i verden er suppe – særligt, hvis den bare skal varmes! Jeg synes faktisk, at de fleste færdiglavede supper, og særligt tomatsuppe smager rimelig ringe, men jeg har fået anbefalet én – nemlig Karolines køkkens tomatsuppe, og den er faktisk overraskende god, og kan købes i Netto 😉 Den indeholder ikke særlig meget næring andet end tomat, så jeg vil anbefale at man putter lidt kylling eller tun i/ved siden af. Brød kan man spise til afhængig af om man ønsker at spise sundt eller slankende.

You Might Also Like...

2 Comments

  • Reply
    Cam
    6. maj 2016 at 5:14

    Virkelig lækre muligheder for fastfood! Jeg elsker din blog.

    Jeg har lige et enkelt spørgsmål. Du kender sikkert Oishii Sushi? Det er muligt at købe små “sushi” stykker kun lavet på rispapir, avocado agurk og enten fisk, bøf, crisspy rejer eller grillet kylling.
    Vil du sige det faktisk er sund mad? Nu da der ikke er ris i blandt? Og har du nogle ide om hvad kalorieforbruget er ca pr styk?
    Håber du har tid til at svare 🙂

    Stort knus til dig og tak fordi du altid er med til at motivere til et sundt liv <3

    • Reply
      Healthyskinnybitchdk
      15. maj 2016 at 20:36

      Hej Camilla
      Nu kender jeg ikke det specifikke sted, men som udgangspunkt er der en del at spare ift. kalorier, når det er rispapir. Det der kan snyde lidt er mængderne af mayolignende dressinger, avokado (er sundt, men skal spises i begrænsede mængder) og så friture/fedt kød… Men som udgangspunkt kan sushi jo også sagtens være sundt, men det er ikke nødvendigvis slankende… Håber, at det giver mening,

Leave a Reply