Healthy Skinny Bitch
Blog Info om nye forløb og bootcamps Min blog

#HSBbootcamp – opstart i april

Så er det endnu engang tid til at åbne op for en ny slankebootcamp med opstart til april!

Formålet er ganske simpelt, at få jer i topform, komme af med de overflødige kg, få styr på jeres kost og give jer en masse inspiration og redskaber til jeres træning.

HVEM ER VI? Toke har en baggrund fra idræt og underviser til dagligt i løbetræning, funktionel træning herunder HIIT, TRX, kettlebell og boksning. Udover sine hold er han selv personlig træner og har igennem flere år undervist for Leading Education, der uddanner fitnessinstruktører og personlige trænere.

Sara har en baggrund som bachelor i fødevarevidenskab samt en kandidat i Human Ernæring og arbejder til dagligt som holdinstruktør og underviser i alverdens freestyle timer som bl.a.: H.I.T, Stram Op, Puls/Styrke, Mave/Ryg, løbetræning, cirkeltræning samt funktionel træning. Desuden har hun mange års erfaring med kostvejledning, vægttabsforløb, bootcamps og personlig træning.

HVEM ER DU? Du skal have et ønske om, at tabe dig 5+ kg. Desuden skal du være motiveret for, at omlægge nogle af dine uhensigtsmæssige vaner til nogle bedre, og så skal du vigtigst af alt være villig til at kæmpe for det! At omlægge sin kost og træning er benhårdt, og der er ingen andre der kan gøre det for dig. Vi giver dig alle de nødvendige redskaber til at lykkes, men det er vigtigt, at du er indstillet på, at du selv skal tage ansvar for din kost og træning få at opnå de bedste resultater. Desuden er det vigtigt, at du er forholdsvis skadesfri, da du vil indgå som en del af et hold. Dette betyder bl.a. at dele af træningen inkl. løb. Du behøver ikke nødvendigvis kunne løbe langt eller hurtigt ved opstart (det skal vi nok lære dig ;) ), men såfremt du er så skadet, at du ikke kan løbe bedes du venligst kontakte Toke (toke@styrk.nu / t: 41626655) vedr. muligheder for tilmeldelse og deltagelse på bootcampen.

HVAD KAN VORES BOOTCAMP? Vores bootcamp strækker sig over 2 måneder og inkluderer 2-3 ugentlige sessions samt opstarts og afslutningsweekend (se tidsplan), hvilket betyder i alt 41 timers kostvejledning og benhård træning. På de 41 timer vil I få kostvejledning, kostplan og opfølgninger, vejninger og måling af fedtprocent, start- og sluttests samt blive tæsket igennem massive mængder af forskellige træningspas inkl. Ass ’n Abs, pulstræning, løbetræning, funktionel træning og styrketræning. Vores mål er, at I på de 8 ugers bootcamp får de rette rederskaber og de bedst mulige forudsætninger for selv, at kunne tage ansvar for jeres kost og træning fremadrettet.

DER ER 2 HOLD: Morgenholdet er mandage og onsdage kl. 6.00-7.00 samt lørdag kl. 9.00-11.00. Aftenholdet er mandage og onsdage kl. 18.00-19.00 samt lørdage kl. 9.00-11.00. Hvert hold har plads til 6-8 deltagere, og vi tager forbehold for ikke at oprette holdene såfremt der er mindre end 4 tilmeldinger pr. hold.

HVOR FINDER BOOTCAMPEN STED? Vi lejer os ind i Sporting Health Club på Gothersgade, som derfor vil være mødested hver gang. Dog vil dele af træningen foregå udendørs. Vi betaler for leje af faciliteter, hvilket også inkluderer medlemskab i de 2 måneder forløbet vare inkl. fri træning i hele åbningstiden samt fri adgang til centerets hold. Dog anbefaler vi, at I forbliver aktive medlemmer i Fitness World, såfremt I har medlemskab der, da det er der Sara vil køre alle sine almindelige holdtimer der.

HVAD KOSTER BOOTCAMPEN? Prisen er 8500 kr. der dækker de 2 måneders medlemskab, 41 timers kost- og træningsvejledning, fysiske tests samt målinger og vejninger. NB! Tilmeldingen er ikke gældende før bootcampen er betalt! Tilmeldingen er bindende forløbet og beløbet, og pengene gives ikke retur!

TILMELDING: Send en ansøgning til Sara på sara@healthyskinnybitch.dk med emnefeltet ”HSB Bootcamp” med følgende info:

Navn:

Adresse:

Telefon nr.:

Alder:

Fødselsdag:

Højde:

Vægt (ca.):

Træningserfaring:

Evt. skader inkl. spiseforstyrrelser:

Motivation for tilmelding (max 5 linjer):

Ønske om morgen- og/eller aftenhold (gerne i prioriteret rækkefølge):

OBS! Det er vigtig at understrege, at I vil indgå som en del af et hold. Dette betyder også, at folk med svære knæskader eller andet, der kræver meget individuel vejledning ikke anbefales at deltage. Dog kan personer med ’almindelige’ småskader/skavanker kan sagtens deltage. For spørgsmål vedr. deltagelse kontakt da Toke på Toke@styrk.nu.

    

12751974_10156555447815305_813133691_o

You Might Also Like...

3 Comments

  • Reply
    Fie
    7. marts 2016 at 20:45

    Hej
    Jeg vil høre om der er mulighed for at betale over 2 gange?

    • Reply
      Healthyskinnybitchdk
      8. marts 2016 at 6:15

      Send mig en mail med en ansøgning med en forespørgelse, så ser jeg på det, når jeg kigger ansøgningen igennem!

  • Reply
    Maria Christiane Hamann
    10. marts 2016 at 7:20

    Hej Sara

    Skønt der er plads til at tilmelde sig din bootcamp. Jeg tænkte på om du/ I mon kunne overveje at lavet et SU venligt studietilbud en gang? Så skal jeg da i hvert fald nok være den første der springer til.
    Mvh Maria

Leave a Reply