Healthy Skinny Bitch
Før/Efter

#HSBbootcamper – fra pivskid til udholdende og stædig

Denne seje bootcamper har virkelig været igennem noget af en rutsjebanetur. Hun har virkelig kæmpet sig igennem 8 hårde uger, gået all-in på træningen og kæmpet med kosten. Hun har rykket sig meget og jeg glæder mig til at følge hendes udvikling på egne ben på sidelinjen og råbe af hende på mine hold. I alt tabte hun sig 5.3 kg og 33 cm fordelt over bryst, talje, hofte, lår og arme. Du kan læse hendes fine og ærlige testimonial samt se alle hendes før/efter billeder nedenfor…

Pssst… Den næste #HSBbootcamp med opstart i april er desværre fuldt booket, men grundet overbookning arbejder vi på at rykke opstarten af vores næste bootcamp frem, men ellers bliver det først til september, at vi starter årets 3. bootcamp op.

12837517_10156619737485305_1027465411_o 12837494_10156619737140305_552678330_o 12809842_10156619737310305_15720800_o

“De 8 uger på HSB Bootcamp har været forrygende. Der har været alt fra blod, sved og tårer til skulderklap, hyggelige samtaler i omklædningsrummet og en suveræn opbakning både fra Sara og Toke, men også os bootcamp-piger imellem. De har været et super lækkert miks af fart over feltet og fokus på skadesforebyggende træning, udstræk og teknik. Personligt er jeg gået fra at være lidt af en pivskid til at være mere udholdende og stædig.

Jeg var inden forløbet vant til at træne 4-6 gange om ugen, men var også klar over, at jeg aldrig pressede mig selv derud, hvor det virkelig gav noget. Jeg meldte mig derfor til bootcamp for, at blive sparket ud over kanten, og finde ud af, hvilke knapper jeg skulle skrue på, for at opnå resultater, der kunne ses og mærkes. Dette både ift. at tabe de overflødige kilo, men også bare generelt få det optimale ud af de mange timer, jeg i forvejen brugte i et fitnesscenter.

Og man må sige at det har virket! Sara og Toke har været fantastiske mentorer – begge voldsomt dygtige, men også meget omfavnende. Altid klar til at guide én og give feedback, eller give en opsang, når man i virkeligheden bare skulle tage sig sammen, fordi det ikke var musklerne, der ikke kunne klare flere burpees eller løbe lige en my hurtigere, men hjernen, som ikke kunne lide at være ude af dens comfort-zone. Det har været en øjenåbner ift. hvilket potentiale kroppen har, når den bare bliver udfordret. Smerten er jo bare midlertidig, og jeg har gennem de 8 uger lært, at jeg langt hellere have ømme muskler hele ugen, fordi jeg har holdt ud længere tid end jeg egentlig har lyst til, end at befinde mig i status quo, fordi mageligheden tog over. Når man oplevede, at man blev bedre, både fordi man hele tiden blev præsenteret for korrekt form og teknik og konsekvent rettet undervejs, (hvis numsen f.eks. hang lidt for meget under armbøjnignerne), men også kom igennem et hav af forskellige typer af øvelser og programmer, gav det bare ekstra blod på tanden til at fortsætte og udvikle sig endnu mere.

Når det kommer til kosten har den største udfordring været, den indlærte vane med, at man altid skal spise op. Men jeg har også oplevet som en reaktion på at forsøge at sætte farten ned og smage ordentligt på maden, at alt smager langt bedre og smagsindtryk kommer til sin ret. Jeg er så meget færdig med bare at skovle mad ind! Troede desuden i starten at jeg ville opleve et massivt afsavn ift. de ting jeg normalt spiste – fordi de jo var sunde, men overhovedet ikke slankende. Men har faktisk opdaget, at de slet ikke er så vigtige. Og at man sagtens kan lave en velsmagende frokost uden at smadre den til med avocado.

Og så blev det mandag morgen efter den afsluttende målning og vejning. Hvor man i 8 uger har været vant til at starte ugen med en time, fyldt af Saras stemme, der råbte alt fra “frem på båndet” og “op i tempo” til “super godt”, “du kan godt” og “sejt gået piger”, traskede jeg istedet rastløst rundt – der manglede ligesom noget. Når det er sagt glæder mig dog også til nu at skulle stå på egne ben og trække på alt, hvad jeg har lært på forløbet. Det stopper ikke her. Ugerne på bootcamp har været hårde, men nu er det tid til selv sætte forventningerne højt og fortsætte med at sætte nye mål.”

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply