Healthy Skinny Bitch
Blog Min blog

Tak til Danmarks sejeste fitnesshelte!

 

Bliver nødt til lige at dele min seneste opdatering på min Healthy Skinny Bitch Facebook side – for jeg er virkelig blevet rørt til det inderste!

TAK, TAK, TAK! Til mine helt fantastiske fitnesshelte, der virkelig overøser mig med støtte og kærlighed efter at det igår kom ud, at jeg desværre stopper i Fitness World pr. 31. maj 2016! Jeg bliver virkelig rørt og får både kuldegysninger, klump i halsen og tårer i øjnene hver gang jeg ser jeres delinger, underskrifter og modtager jeres søde beskeder. Det betyder mere end I aner, at I sådan laver underskriftindsamling og kæmper med næb og klør! Uanset hvordan det ender, så vil jeg gerne sige 1000 tak fordi at Fitness World har givet mig muligheden for at undervise så mange dejlige damer og knap så mange, men lige så dejlige mænd! Jeg ved, at jeg ikke er færdig med at undervise, men som det ser ud nu bliver det desværre ikke i Fitness World regi fra juni mdr. 

 

Skærmbillede 2016-04-26 kl. 14.43.21

 

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply