Healthy Skinny Bitch
Blog Min blog

HSB Løbeteknik I

 

Jeg har igennem længere tid haft et ønske om at sætte ekstra fokus på løbeteknik. Det er selv noget, som jeg har haft enorm stor gavn af, og som har gjort, at jeg er gået fra næsten ikke at kunne løbe 5 km pga. skader til at løbe halve- og forhåbentlig på søndag et helt -marathon. Jeg bruger selv en del tid på at rette mine pigers løbeteknik i forbindelse med min personlige træning og bootcamps, men jeg er jo ikke eliteløber og derfor har jeg længe været på udkig efter den helt rigtige, som kunne lave et fedt løbeteknik event med mig…. OG nu har jeg endelig fundet hende! Jeg har nemlig været så heldig at få fingrene i Leah Donde, der udover at være tidligere eliteløber måske er en af de mest pædagogiske og tålmodige mennesker, som jeg kender, og hun er virkelig dygtig til at formidle, hvordan små ændringer i din løbestil kan gøre en kæmpe forskel.

 

IMG_6550

 

Hvornår: Lørdag d. 4. Juni kl. 10.00 v. Østerbros idrætshus

Formål: Mange løbere har generelt fokus på antal kilometer og tider og glemmer ofte teknikken bag. Derfor har vi valgt at lave en super fed træning der sætter fokus på teknik, stabilitet og løbestil, og vi giver dig værktøjer med i bagagen, så du nemmere kan træne teknik på egen hånd efterfølgende.

Hvem er du? Du skal kunne løbe 5 km sammenhængende på ca. 30 min. eller derunder

Hvem er Leah: Som tidligere eliteløber i Sparta med 800m som min primær distance, har Leah i en tidlig alder stiftet bekendtskab til alt hvad der omhandler løbeteknik, løbestil, stabilitetstræning samt intervaltræning. Når hun underviser er hendes hovedfokus at forbedre løbeteknikken ved at kombinere koordinationstræning med intervaller, for at opnå et fuldt udbytte af den enkelte løbers form. Leah arbejder som træner til Nike’s CPH Womens 10K for 3. år i træk, og har tidligere været træner på Spartas atletikskole.

Hvad kan vores Pop-up? Vores pop-up er halvanden times intensiv tekniktræning med fokus på at optimerer din løbestil. Vi vil efter en grunddig opvarmning gå i dybden med en masse koordinationsøvelser som senere skal overføres til løb. Der sluttes af med et fedt intervalpas hvor al fokus vil være på løbestilen.

Hvor finder det sted? Træning starter kl. 10.00 -11.30 fra Østerbros idrætshus, hvor der vil være mulighed for at låse sin taske inde i et skab – så huske hængelås. Efterfølgende vil træningen foregå i Fælledparken på blødt underlag.

Hvad koster eventet? 249 kr. tilmeldingen er bindende og du er først sikret pladsen, når du har betalt din faktura

 

FullSizeRender-1

 

Tilmelding: Send en mail med din ansøgning til info@healthyskinnybitch.dk med emnefeltet “Tilmelding – Løbeteknik I” med følgende oplysninger:

– Navn:

– Adresse:

– Alder:

– Telefon nr.:

– Mail:

– Evt. skader (tidligere skader):

NB! Der kan max være 20 deltagere til eventet og vi forbeholder os retten til at aflyse eventet såfremt der er under 8 tilmeldte.

 

FullSizeRender-2

 

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply