Healthy Skinny Bitch
Før/Efter

#HSBbootcamp – En gigantisk øjenåbner

Dét jeg er mest imponeret over ved denne bootcamp bitch er, hvor meget hun har rykket sig på sin træning i løbet af de 8 uger! “Ej, jeg har aldrig lavet en armbøjning før…” sagde hun til første testdag! “Oh my… Hun får virkelig nogle hårde uger” tænkte jeg! Og ja, hun har kæmpet, men det har virkelig også givet pote. En kæmpe forbedring på sin coopers, ro- og styrketest samt en nyfunden glæde og selvtillid omkring træning! At hun så samtidig har tabt 7.9 kg, gået 9.2 procentpoint ned i fedtprocent, bevaret sin LBM (lean-body-mass) samt smidt 59 cm omkring bryst, talje, hofte, lår og arme på 8 uger gør jo kun historien endnu bedre! Se alle hendes før/efter billeder nedenfor, hvor du også kan læse hele hendes historie! “Jeg kan ikke andet end at anbefale alle der har brug for et spark bagi at tage små otte uger af sit liv og dedikere sig fuldt ud til det her. Det er utroligt så meget man kan rykke sig!! 

Jeg kom fra en træningsrutine bestående af absolut ingenting, jeg vidste ikke hvad kalorier betød, og jeg har aldrig tænkt over hvorfor jeg spiste som jeg gjorde. Til gengæld kunne jeg se at min krop havde ændret sig, og det var ikke til det bedre. Derfor var det på tide at ændre på det, og efter at have fulgt Sara i noget tid tog jeg mig mod til at melde mig til bootcampen. Det viste sig at være den helt rigtige beslutning.

De sidste otte uger har været både skræmmende, mega hårde og virkelig udfordrende! Men også sjove, lærerige, motiverende, og en gigantisk øjenåbner. Jeg har fundet ud af at jeg kan så meget mere end jeg selv troede, og det har overrasket mig gang på gang hvor meget jeg har kunnet flytte mig på så kort tid. Det er uvurderligt at have to så motiverende trænere som Sara og Toke der tror på en, og presser en når der er behov for det. (Og det har der ofte været) 

At blive grundigt vejledt i flere forskellige træningsformer og lære at sammensætte en slankende kost har gjort at jeg nu kan stå på egne ben, og fortsætte med alt det jeg har lært. For det skal jeg! Jeg havde aldrig troet at jeg ville kunne blive glad for at træne, men det er altså der jeg er havnet nu. Det her har ikke kun været for en periode, det er blevet en naturlig del af min hverdag som jeg glæder mig til at fortsætte med!”

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply