Healthy Skinny Bitch
Blog Min blog Morgenmad

FINAX PROTEINBOLLER II – med havre og quinoa

Sponsoreret indlæg

 

Jeg har glædet mig sådan til at dele denne nyhed med jer: I kan nemlig endnu engang bage lidt på jeres morgenbolledame idet jeg i samarbejde med Finax endnu engang har udviklet en proteinbolle blanding, som denne gang er med havre og quinoa.

 

Finax Sport_havre1

 

De første proteinboller med chiafrø, solsikkekerne og hørfrø fås selvfølgelig stadig, og ligesom dem har de nye boller ligeledes fokus på både proteinindhold og fuldkorn. De nye boller er baseret på havremel, havreflager, quinoa og hvede, der fungere som kilde til protein. Det betyder at der pr. 100 g melblanding er 19 g protein. Og så er de nye boller selvfølgelig også både fuldkorns- og nøglehulsmærket.

 

I alt indeholder én bolle (79 g)

Energi: 164 kcal

Fedt: 2.5 g

Heraf mættede fedtsyre: 0.9 g

Kulhydrat: 24 g

Heraf sukkerarter: 2.2 g

Kostfibre: 4.1 g

Protein: 8.7 g

Salt: 0.7 g

 

Finax Sport_havre

 

En af de andre forskelle på de nye proteinboller er at de kun skal hæve en time, hvor de andre skal hæve natten over. Så hvis du lige vågner en time tidligere eller skal bruge en friskbagt bolle til suppen, så er der ikke længere nogen undskyldning 😉 For ligesom tidligere har vi haft fokus på, at det skal være nemt og let at gå til, så det eneste du skal gøre er, at tilsætte vand og gær, og wupti, så er der lækre friskbagte fuldkorns- og nøglehulsmærkede proteinboller 🙂

 

Psst… de nye proteinboller med quinoa og havre forhandles i Føtex, Bilka, Nemlig.com & på spot i discount

Psssst… de ”første” proteinboller m. chiafrø, solsikkekerner og hørfrø forhandles i Føtex, Bilka, Super Brugsen, Kvickly, Fakta & på spot i discount

 

 

You Might Also Like...

1 Comment

Leave a Reply