Healthy Skinny Bitch
Blog Min blog

10 brølere selv sunde kvinder begår

Jeg har fået lov til at pynte et par sider i denne mdr. iForm med mit bud på 10 brølere som selv sunde kvinder begår. Det blev desværre til en ultrakort karriere som sundhedsskribent for iForm i denne omgang, men jeg glæder mig selvfølgelig helt vildt til at starte op som Chefredaktør på FitLiving fra 1. august. Indtil da, så sus ned i kiosken og få fingrene i dette blad. Jeg håber, at I har lyst til at læse med både i denne mdr. og selvfølgelig også i Fitliving, når jeg starter der 😉

 

 

 

Psst… til jer der har spurgt ind til tøjet i artiklen, så er det mit eget. Den stribede trøje er fra Saysky/Nørgaard, de hvide sneaks er fra Adidas deres Boozt model, de farvede træningssneaks er fra Nike og købt på Sarenza, tights er fra Casall

 

 

 

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply