Healthy Skinny Bitch
Blog Min blog

HEALTHY SKINNY BITCH – The book

Endelig kan jeg løfte sløret for, hvad jeg har knoklet med at få færdig de sidste mange måneder – jeg har skrevet en bog i samarbejde med Politikens Forlag! 

Bogen kommer til at hedde ‘HEALTHY SKINNY BITCH – Din ultimative guide til et sundt og varigt vægttab’, og den indeholder alle mine kostprincipper, dagskostforslag, opskrifter og træningsprogrammer. 

Tanken bag projektet er, at du med denne bog kan få alle de nødvendige redskaber, som du skal bruge for at tabe dig og holde vægten. Den er skrevet på baggrund af min cand.scient i Human Ernæring og 10 års erfaring som personlig træner, kostvejleder og holdinstruktør. Jeg glæder mig som et lille barn til at få første eksemplar i hånden, og er overdrevet spændt og nervøs på, hvordan I tager imod den. Det har kostet blod, sved og tårer, men jeg er selv ret glad og stolt af resultatet!

Bogen udkommer 4. Januar 2017, og det skal vi fejre! Så sæt et stort fedt ‘X’ i kalenderen onsdag d. 4. Januar kl. 16-19, for der bliver launchfest med lækker mad fra SMAG og selvfølgelig masser af Skinny Bitches og bøger 😉 Mere info følger! Håber vi ses d. 4. Januar 2017. 


You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply