Healthy Skinny Bitch
Blog Challenges Min blog

ER DU KLAR TIL ÅRETS CHEASY BOOTCAMP? #værgodveddigselv

Sponsoreret

Jeg er super stolt af at være blevet udvalgt som Cheasys ambassadør for årets Cheasy bootcamp #værgodveddigselv. Det er en online bootcamp, hvilket betyder, at jeg i løbet af de næste 4 uger kommer til at dele en masse af mine yndlingsopskrifter og -træningsøvelser både her på bloggen og på Cheasys Bootcamp website (link her!) og Cheasys Facebook side (link her!) samt på min egen Instagram, snapchat (@healthyskinnyb) og Facebook.

Men ikke nok med dét, så har jeg endda fået fornemt selskab af mine 3 gode veninder og træningsbuddies – nemlig Emilie Lilja, Trine Kjær og Emily Salomon, der har joinet min bootcamp og hver især kommer til at tage deres take på Cheasy bootcampen.

Det hele afsluttes med årets fedeste træningsevent i København d. 04.03.17 og Århus d. 05.03.17, hvor jeg kommer til at undervise og Lilja er dj. Det er selvfølgelig gratis at deltage og jeg kommer selvfølgelig til at skrive meget mere om både kost, træning og selve eventet, men indtil, så kan du læse mere på Cheasys bootcamp side her! Og så håber jeg virkelig, at I har lyst til at joine vores online bootcamp ved at tagge os, @cheasy og selvfølgelig bruge #cheasybootcamp #værgodveddigselv. Jeg elsker nemlig at følge jer, og det motiverer mig sindsyg meget, at se jeres posts og så er det altid sjovt, når man så møder dem man har fulgt på de sociale medier i virkeligheden! Så med andre ord så håber jeg at du er klar til årets Cheasy bootcamp! Det er vi ihvertfald!

 

Sofa[3]

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply