Healthy Skinny Bitch
Blog Min blog

CHEASY BOOTCAMP – Part II

Sponsoreret

Så er vi I fuld sving med vores Cheasy Bootcamp.
Det betyder, at du de næste 30 dage hver dag kan hoppe ind på vores Cheasy Bootcamp hjemmeside, og få nye tips og tricks til en sundere, sjovere og mere aktiv livsstil. Der kommer til at ligge en masse opskrifter både til dig der ønsker at leve FIT og i balance samt til dig der ønsker inspiration til de mere LETTE, men stadig lækre opskrifter. Desuden kommer jeg til at dele en masse træningsøvelser på min instagram og på vores Cheasy Bootcamp hjememside vil du bla. ud over mine tips & tricks også få lækre, velsmagende og hårdslående inputs fra mine medambassadører Emily, Lilja og Trine. Og allerede nu kan du hoppe ind på hjemmesiden og finde et helkropsprogram og mine tanker om morgenmad og morgentræning i en travl hverdag. Så skynd dig ind på vores bootcampside, og HUSK at tilmelde dig vores event d. 4. Marts i København og d. 5. Marts i Århus. Det er ganske gratis!

 

You Might Also Like...

4 Comments

 • Reply
  Michelle
  3. februar 2017 at 10:22

  Hvor og hvordan tilmelder man sig eventet i København? Synes ikke rigtig, at jeg kan søge mig frem til det 🙂

  • Reply
   Healthyskinnybitchdk
   5. februar 2017 at 21:17

   Det er via Cheasy Bootcamp hjemmesiden og den tilhørende FB side. Der er link i indlægget 🙂

 • Reply
  Lykke
  8. februar 2017 at 5:37

  Godmorgen !
  Linket til dit fulde hjemmeprogram på Cheasy siden virker desværre ikke ? Kan du ligge det op her i stedet ? ☺️

  • Reply
   Healthyskinnybitchdk
   12. februar 2017 at 15:44

   Det burde virker her!

Leave a Reply