Healthy Skinny Bitch
Blog Mad Min blog Træning

CHEASY BOOTCAMP – Mellemmåltider

Sponsoreret indlæg

Så er den første uge af vores Cheasy bootcamp #værgodveddigselv gået, og i dag vil jeg snakke lidt om mellemmåltider og samle lidt om på træningsugen der gik.

 

 

Jeg bliver ofte spurgt ind til, hvad jeg selv spiser. Hvor ofte og hvor meget. Jeg plejer som regel at spise 2-3 hovedmåltider om dagen. Og så spiser jeg mellemmåltider alt efter, hvor sulten jeg føler mig. Jeg har derfor ikke noget fast antal måltider, som jeg spiser hver dag. Jeg spiser som regel minimum ét mellemmåltid de dage, hvor morgenmaden f.eks. glipper, hvilket den jo heldigvis ikke gør, så meget mere, da jeg har fået en rigtig god morgenmadsrutine, som du kan læse om her!

 

Processed with VSCO with a5 preset

 

Mit valg og ikke mindst sammensætningen af mine mellemmåltider afhænger meget af, hvornår på dagen jeg spiser dem.

Hvis det er om formiddagen imellem morgenmad og frokost, så går der sjældent så mange timer imellem de to hovedmåltider, og derfor kan jeg de fleste dage sagtens gå uden et mellemmåltid imellem, og hvis jeg endelig spiser noget, så er det som regel noget let som f.eks. et stykke frugt eller nogle gulerødder.

På mit arbejde spiser vi sjældent frokost senere end 12, og jeg har mange dage, hvor jeg har sen eftermiddagstræning selv eller har mine fitnesshold, der først slutter kl. 20. Derfor er det vigtigt for mig, at jeg de dage, hvor jeg spiser mellemmåltid imellem min frokost og sene aftensmad får et mellemmåltid der giver mig en større mæthed. Derfor vælger jeg ofte mellemmåltider sent på dagen, der har et relativt højt proteinindhold, da jeg føler, at det holder mig mæt længere. Jeg spiser som regel ikke mellemmåltider lige op til min træning, da jeg synes, at det er ubehageligt at træne med følelsen af, at maven er fyldt.

Jeg skal være ærlig, og sige, at jeg sjældent står og kreerer de helt store vilde gastronomiske mellemmåltider. Faktisk er jeg totalt fan af de hurtige mellemmåltider ”on the go”. Er jeg på farten kan jeg sagtens snuppe et kyllingespyd med på vejen, men når jeg rammer eftermiddagen har jeg som regel lyst til noget, der er lidt mere sødt i det. Derfor er jeg blevet helt vild med den nye Cheasy skyr top cup med vanille og granola. Det lyder sikkert lidt fjollet, men for mig er det totalt ligesom at få en lille dessert om eftermiddagen.

skyrcup

Det er dog ikke alle steder der har denne lille vidunderskabning endnu, så derfor har jeg også igennem mange år været stor fan af den lille Cheasy skyr med hindbær og hvis det skal være et lidt større måltid, så deres drikkeskyr med jordbær og granatæble.

 

drikkeskyr

 

En anden rutine, som jeg har fået indarbejdet er, at jeg ved siden af min fuldkorns cereal også har en pakke groft knækbrød stående i mit skab på arbejdet. Det skal lige nævnes her, at min kantine bager det lækreste friske rug- og ølandshvedebrød hver eneste dag, men jeg har altid en pakke knækbrød stående som back-up til eftermiddagen, for så kan jeg lige bikse en knækbrødsmad sammen med lidt hytteost på. Engang imellem tager jeg også gulerods- eller agurkesticks med fra kantinen, og så spiser jeg dem til. Men ellers er jeg faktisk ret pjattet med den ret simple ret. Jeg elsker kombinationen af hytteost og knækbrød, og synes, at konsistensen af det helt tynde grove lidt surdejsagtige knækbrød passer perfekt til den bløde konsistens og milde smag fra hytteosten. Jeg ved godt, at det for nogle lyder helt fjollet, at gå så meget i koma over en knækbrødsmad med hytteost, men du skulle tage og prøve det. Jeg har i hvertfald fået hele min redaktion med på vognen. Så nu er vi flere der har knækbrød stående i skabet og hytteost på køl. Det er meget simpelt og ikke nødvendigvis så gastronomisk udfordrende, men det passer rigtig godt ind i min travle og aktive hverdag, hvor jeg stadig gerne vil holde mig sund.

 

mellemmåltid

 

Men det skal jo ikke kun handle om mad, og derfor så vil jeg også gerne lige dele nogle af træningsvideoer, som jeg har lagt op i forbindelse med bootcampen. Den ene er min elsker-at-hade øvelse for baglår og baller:

 

 

Den anden er 3 versioner af push-ups. Jeg tror endnu ikke, at jeg har mødt en kvinder, der virkelig elskede push-ups, men jeg bruger alligevel altid en eller form for push-ups, når jeg træner selv, på mine hold og når jeg træner med mine veninder, som absolut ikke altid synes det er en god idé (læs: Lilja hader push-ups). For det kan godt være, at det ikke altid lige er favoritten, men den er altså virkelig god for mit bryst, mine skuldre og mine arme, og det handler jo om at være god ved sig selv i denne måned ik’?

 

 

Psst… hvis du ikke har set det endnu, så er der et helt hjemmeprogram på vores Cheasy bootcamp side, som jeg har lavet, hvor du kan træne hele kroppen kun ved at bruge dig selv og din sofa (find det her!)

 

Screen Shot 2017-02-04 at 12.26.15

You Might Also Like...

1 Comment

  • Reply
    #VÆRGODVEDDIGSELV – SOMMERKLAR ‹ healthyskinnybitch.dk
    26. maj 2017 at 12:56

    […] Hav altid gode og sunde snacks og mellemmåltider i baghånden. Melder sulten sig, så sørg for at have sunde snacks liggende eller hav et par favoritter, som du kan finde i 7eleven eller dit lokale supermarked. Mine favoritter finder du her! […]

Leave a Reply