Healthy Skinny Bitch
Blog Frokost Mad Min blog Træning

Cheasy Bootcamp: Vinterferie og ferietræning

Sponsoreret indlæg

Så er vi allerede 3 uger inde i vores Cheasy Bootcamp, og tiden er fløjet afsted. Der har været lidt vinterferiestemning i denne uge, men ikke for mig. Jeg har arbejdet og trænet, som jeg plejer. Men både Lilja og Emily har været ude og rejse. Begge piger træner jo med mig på mine hold flere gange om ugen, og så træner jeg ofte med Lilja 1-2 gange om ugen. For mig er træning med mine veninder noget af det bedste jeg ved. Det eneste tricky ved at træne med sine veninder er, at det hurtigt kan blive liiiidt for hyggeligt og gå lidt for meget snak i den. Omvendt er Lilja altså min største motivationsfaktor, når jeg skal op og træne lørdag formiddag. Når jeg ved, at hun venter, har planlagt sin dag efter vores aftale, og selvfølgelig garantien for, at det bliver hyggeligt, så er det slet ikke en option at blive hjemme på divaneseren. Til gengæld har jeg så også erfaret, at det er et must, at have planlagt et program på forhånd… ellers går der altså for meget snak i den. Find alle mine bedste tips og tricks til fællestræning samt 2 programmer, som du kan træne med din træningsbuddy her!

 

FIT_PC

 

Så jeg må ærligt indrømme, at jeg virkelig har savnet mine træningsbuddies i denne uge, men heldigvis har det ikke afholdt mig fra at træne. I søndags startede jeg faktisk på noget nyt. Temaet fra bootcampen er jo #værgodveddigselv, og derfor fik jeg endelig startet op på noget, som jeg har villet længe – nemlig kickboksning. Jeg var ude og teste det for FIT LIVING i sidste måned, og blev helt hooked på at Jesper skulle være min træner. Han er vildt dygtig og så elsker jeg, at det er benhård træning, hvor man virkelig bare kan gå amok og sparke og slå. Det er selvfølgelig meget nemmere sagt end gjort. Det kræver vildt meget teknik, og selvom det “kun” var en times træning, så er det først igår (næsten en uge senere) at smerten i ben og skuldre har fortaget sig.

 

 

 

 

Der er selvfølgelig også kommet en ny #cheasybootcamp træningschallenge til jer. I sidste uge var det jo en six-pack challenge, og vi bliver i samme region, men i denne uge er det en plankechallenge til jer, og den kommer her:

 


Så selvom mine favorit træningsbuddies ikke har været i landet, så har jeg heldigvis stadig fået trænet en masse. Og apropos at få trænet en masse, så er det jo SÅ fedt, at se, hvordan I giver den gas på vores #cheasy bootcamp. Det har virkelig været en kæmpe motivationsfaktor at følge jer, så bliv endelig ved med at tagge os og bruge vores 2 hastags #cheasybootcamp #værgodveddigselv.

Jeg ved godt, at mange siger, at ferie også er ferie fra træning, men jeg mener jo netop, at det er dér, at man virkelig har tid til at træne, så det har været fedt at se, at I mener det samme og stadig træner i vinterferien.

 

På madsiden er der også sket lidt. Jeg har jo tidligere talt om, at jeg ikke altid har så meget tid til at lave mad, men i denne uge har jeg haft en flip med kål og kylling. Jeg elsker at lave salater og spiser dem varme som kolde til frokost og aften. For mig er det vigtig, at jeg føler, at mine salater er “rigtig mad” og gør mig mæt. Jeg har derfor altid en form for grove grøntsager og en proteinkilde i. På vores Cheasy Bootcamp hjemmeside finder du masser af lækre opskrifter på lækre retter både til dig der ønsker at holde vægten og dig der ønsker at spise lidt mere kalorielet.

Én af mine favoritter er salaten med parma og hytteost. Jeg ELSKER jo hytteost, som de fleste af jer ved, og bruger det ofte selv som dressing til min frokost (hvilket kantinepersonalet vidst synes er lidt fjollet, når jeg kommer spankulerende med min egen medbragte hytteost).

Du kan se retten nedenfor, og den er lige så nem at lave, som den er lækker at spise:

 

Ingredienser

100 g spinat, rucola og spæde salater
150 g fintsnittet rød spidskål
1 lille udkernet, snittet æble
100 g blåbæ
75 g parmaskinke i skiver
2 dl Cheasy hytteost, 1,5 %
1 tsk. blomsterhonning
Salt og peber

Sådan gør du

Bland spinat, spidskål, æble og blåbær. Top salaten med skinkeskiver og Cheasy hytteost, dryp honning over, og krydr med salt og peber.

Energi pr. person: 246 kcal, fedt 30 %, protein 44 %, kulhydrat 26 %

 

fitliving_frokost_05_slank_toeserucola

 

Og hvis nu du ligesom mig også altid kan bruge lidt ekstra inspiration til lidt sund og lækker mad, så har jeg et insider tip. For på torsdag kommer der et helt nyt FIT LIVING på gaden, og der er 52 siders FIT FOOD tillæg, der er udarbejdet i forbindelse med vores Cheasy Bootcamp, hvilket betyder, at får et helt tillæg smækfyldt med opskrifter på lækre opkrifter til morgen, frokost, aften og mellemmåltider – alt sammen i 2 udgaver som på bootcampen – nemlig den FITTE og den LETTE. Så med andre ord stå klar i din bladkiosk på torsdag og få fingrene i alle de lækre opskrifter.

 

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply