Healthy Skinny Bitch
Aftensmad Blog Mad

SUND FAST FOOD – VITAMINBOWLE

Sponsoreret indlæg

 

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg ikke altid har timevis til at stå i køkkenet i en travl hverdag med arbejde, træning og en masse sociale arrangementer. Derfor sagde jeg med det samme “ja!”, da Uncle Ben’s udfordrede mig med en lille konkurrence over 3 uger i forbindelse med lanceringen af deres nyeste produkt “boil in a bag” blanding af fuldkornsris og quinoa (find næringsindhold mm her!). Konkurrencen er imod nogle andre dygtige bloggere, som afslutningsvis vises på Alt.dk, hvor vores opskrifter kommer til at blive samlet.

Over de næste 3 uger skal jeg derfor lave én ret om ugen med fuldkornsris og quinoa blandingen, og afsluttende kommer der til at være en konkurrence, som jeg håber, at I vil deltage i 😉

Det første tema er mad på under 20 min., hvilket jeg er ret stor fan af, da jeg ofte slutter mine dage virkelig sent og som regel har sen eftermiddags- eller aftentræning. Det tager under 20 min. at lave fuldkornsris- og quinoablandingen, så derfor lød den første challenge på, at lave mad på under 20 min og her finder du mit bud på en sund og simpel aftensmad!

Sund mad behøver nemlig hverken være kompliceret eller tage lang tid. Jeg har lavet denne bowle på under 20 min, og den smager fantastisk. Jeg har brugt en masse forskellige grøntsager, men du kan også sagtens tage, hvad du lige har i køleskabet – kun fantasien sætter grænser 🙂

 

bens

 

Ingredienser (2-3 pers):

1 ps. Uncle Ben’s Fuldkornsris og Quinoa

1 bouillonterning (høns eller grønt)

 

2 stk. kyllingebryst (eller kyllingefiletstykker)

2 spsk. soja

1 spsk. olie

 

½ pose vårsalat (eller andre spæde salater)

2 gode håndfulde edamamebønner (fra frost)

½ avokado

10 cherrytomater

10 radisser

10 sugarsnaps

1 frisk rød chili

2 håndfulde hvidløgsspirer (eller andre spirer)

 

2 spsk. gomadressing

 

Fremgangsmåde:

Kog posen med Fuldkornsris og Quinoa efter anvisning på pakken og tilsæt bouillonterning til vandet for at give det lidt ekstra smag. Imens ris og quinoa koger steges kyllingen i soya og olie. Når kødet er gennemstegt lægges det til at hvile på en tallerken. Imens skylles og skæres alt grønt i mundrette stykker. Kyllingen trævles i små stykker, og når risene er færdigkogte anrettes det hele i små bunker på en bund af salat i en dyb tallerken, som vist på billedet og serveres med gomadressing. God appetit!

 

Uncle

 

You Might Also Like...

4 Comments

Leave a Reply