Healthy Skinny Bitch
Aftensmad Frokost Mad

Sund spidskålssalat med fuldkornsris, quinoa og søde kartoffel

Sponsoreret indlæg

Den sidste af min 3 ugers madchallenge fra Uncle Ben’s er en salat med ris. Den første uge lavede jeg sund fast food på under 20 min., i sidste uge var udfordringen at lave en ret under 500 kcal, så jeg lavede kalorielette klatkager (350 kcal) med fuldkornsris, quinoa, vanilleskyr og bær. Og i denne uge har jeg lavet en frisk og sød sommersalat med spidskål, fuldkornsris og sødekartoffel.

 

Psst… husk, at du kan finde mine og alle de andre deltagere i Uncle Ben’s madudfordring her, hvor du også kan stemme på din favorit (JA! Jeg håber selvfølgelig, at du vil bruge 2 sek. på at stemme på mig <3).

 

Ingredienser (3-4 personer)

1 lille spidskålshoved

1 ps. Uncle Ben’s fuldkornsris og quinoa

1 mellemstor sødekartoffel

½ bdt. grønne asaparges

2 håndfulde friskbælgede ærter

1 fintsnittet rød chili

 

Dressing

3 tsk. Sesamolie

lidt revet ingefær (efter temperament)

Saft fra ½ lime

 

Sådan laver du salaten

 

Skrub og kog sødekartoflen til den er mør. Skær den gerne i mindre stykker for for minimere kogetiden. Imens koges risene efter anvisning på pakken og lad dem køle (hæld evt. koldt vand på, hvis du har travlt. Blancher de grønne asaparges, så der stadig er bid i. Snit spidskålen, bælg ærterne og skær asparges og sødekartoflen i mundrette bidder. Rør dressingen sammen og vend med alle ingredienserne. Og pynt afslutningsvis salaten med den friske chili.

 

salat1

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply