Healthy Skinny Bitch
Blog Min blog Tips & Tricks

Sund og slank take-away og udespisning – nye favoritter

Det er næppe en hemmelighed, at jeg spiser meget ude. Og jeg har helt klart mine favoritter, som du kan finde her!

Men selvom det er fantastisk mad, så er det altid dejligt med nye favoritter, og lige i øjeblikket er jeg blevet helt pjattet med at spise morgenmad på Hønen & Ægget, der ligger på Øster Farimagsgade 16A. De har et super godt kort, hvor du selv kan vælge og sammensætte alt fra den sundeste til den syndigste morgenmad. Iblandt mine sunde favoritter er deres spejlæg, grapefrugt og yoghurt, men jeg kan også afsløre at deres croissanter er lige så lækre, som de er fyldt med smør og så har jeg set mig ret varm på deres pariser toast, som jeg endnu ikke har prøvet.

 

hønen

 

En anden favorit, som du nok har set på min Instagram en del gange er Letz Sushi, der i min optik laver vanvittig god sushi, der er til at betale. Deres ris er bæredygtige, og så ligger de heldigvis ret mange steder efterhånden og har blandt andet lige åbnet i Nordhavn og Valby. Dét jeg er storforbruger af hos dem er deres rispapirsruller med tun. De er så gode og perfekte i de perioder, hvor jeg gerne vil spare lidt på kalorierne, og så kan jeg blive mæt af 2 ruller evt. suppleret med lidt sashimi, edamamebønner eller en tangsalat.

 

22713130_10155505903081253_1593647467_o

 

 

 

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply