Healthy Skinny Bitch
Blog Min blog

NY BOG og nye nye projekter

 

Der har været stille på bloggen på det seneste. MEGET stille. Alt for stille faktisk. Men i det virkelig liv har der saftsusme været knald på. Jeg er blandt andet igang med at starter 2 nye spændende projekter op, som har det eneste formål, at skabe en masse content til jer. Blandt andet i nye video formater. Jeg kommer til at skrive meget mere om dette meget snart, og der vil blandt andet blive mulighed for, at jeg kan besvare alle jeres spørgsmål til sund kost, træning og vægttab.

Og så har jeg færdiggjort min 2. bog, som hedder “Sund vs. Slank med Healthy Skinny Bitch”, den bygger videre på min første bog “Healthy Skinny Bitch – din ultimative guide til et sundt og varigt vægttab”, hvor alle mine kost- og træningsprincipper er samlet. Den nye bog fokusere på kosten, og er derfor lavet i samarbejde med min gode ven og yndlings madmand Mads Persson, der står bag det sunde take-away koncept SMAG. Han har hjulpet mig med at udvikle 100 nye opskrifter på sund vs. slank mad til morgen, middag, aften og dine mellemmåltider.

Bogen udkommer d. 18. april, men du kan allerede nu forudbestille den og få et smugkig på nogle af siderne på saxo.com. Det er som altid vanvittig nervepirrende at udgive en ny bog, og jeg er mega spændt på, hvordan I tager imod den 🙂 Så jeg er altså gået helt under jorden og meget snart, så bliver I bombarderet med al den content, som jeg har brugt den seneste måned på 🙂

 

forside_SundVSSlank

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply