Healthy Skinny Bitch
Blog Min blog

NYT TRÆNINGSUNIVERS & NY BOG

 

Der sker så vanvittig mange vilde ting i øjeblikket. På onsdag d. 18.04 udkommer min nye bog ‘Sund vs. Slank’. Der er rigtig mange af jer, der har skrevet og spurgt til bogen, så jeg skal prøve at forklare kort, hvad bogen indeholder.

 

forside_SundVSSlank

 

Bogen bygger på mine kostprincipper ‘sund vs. slank’, som du måske kender fra bloggen, min instagram eller min første bog ‘Healthy Skinny Bitch’, hvor alle mine kost- og træningsprincipper er samlet. Da jeg skrev den første bog var formålet at samle alle mine grundlæggende principper omkring kost og træning. I mange år har jeg arbejdet fuldtid som selvstændig personlig træner og kostvejleder, men efter, at jeg startede som chefredaktør på FIT LIVING har jeg ikke haft tid til at have 1:1 træning, men har til gengæld holdt fast i mine 6 ugentlige hold, bloggen og min instagram. Man kan ikke det hele – selvom jeg ville ønske det var muligt. Så formålet med bogen var, at samle alle de grundlæggende principper, da jeg oplevede, at mange af mine klienter stod overfor de samme problemer. Mange spiste egentlig relativt sundt og trænede også mere eller mindre regelmæssigt, men den krop de så i spejlet var ikke helt den de ønskede. Det var seje kvinder, hvor mange af dem havde en travl hverdag med studie, karriere, familie og sociale arrangementer. De ønskede at spise sundt og træne regelmæssigt, men uden at skulle dedikere hele deres liv til det og leve af food preppet broccoli, kogt kylling hårdkogte æg i Tupperware bokse. I den første bog er principperne forklaret, der er opskrifter og træningsprogrammer til at komme godt i gang og forstå, hvad der skal til for at opnå et succesfuldt vægttab, der var til at holde.

Men jeg har hele tiden haft et ønske om at lave en opfølger med fokus på kosten og endnu flere opskrifter. Kostprincipperne er de samme som i den første bog. For det er dem, som jeg har udviklet igennem 10 år, og som jeg ved virker. De er forklaret i den første del af bogen. Har du fulgt trofast med og læst min første bog vil du kunne nikke genkendende til mange af begreberne og værktøjerne, men jeg ved af erfaring, at det aldrig skader at høre det igen. Der er altid noget, som man ikke hørte første gang eller som man bliver motiveret af at læse igen. Men den store forskel fra den første bog er, at der er 100 nye opskrifter på ‘Sund vs. Slank’ retter til morgen, middag, aften, mellemmåltider og endda også et par kalorielette desserter.

Uanset om du har den første bog eller ej, så kan du få en masse ud af den anden. Der er nogle, der har skrevet og spurgt om de skulle købe den første eller den anden. Jeg synes, at de kan noget forskelligt. Er det kun kosten du ønsker, så skal du klart læse 2’eren, men er du også interesseret i at træne, så bør du helt klart også læse den første. Jeg synes virkelig, at de komplimentere hinanden godt. Det var lidt overraskende for mit forlag, da jeg sagde, at jeg gerne ville takke ja til at skrive en 2’er, men kun på betingelse af, at jeg fik lov til at skrive om de samme principper. Jeg ville ikke opfinde en “ny” kur. For de principper jeg har udviklet virker, og det er dem jeg tror på. Jeg fandt en gammel artikel, som jeg skrev til Eurowoman i 2013 om vægttab, og da jeg læste dem blev jeg så glad. For jeg ville anbefale præcis det samme idag. Selv buddene på mellemmåltider var nogle, som jeg den dag idag ville stå indefor. Det er almindelig mad til almindelige mennesker. Ingen hokus pokus, detox eller underlige fødevare, som du ikke kan købe i dit lokale supermarkede. Det er et spørgsmål om viden og at lære, hvordan du skal sammensætte din kost og træning, så du opnår de resultater du ønsker. Uanset om du ønsker at leve sundt med henblik på at holde vægten eller sundt for at tabe sig.

Bor du i København, så håber jeg, at du har lyst til at kigge forbi til min boglancering på onsdag d. 18.04.18 på Dandy fra klokken 16-18 (tilmeld dig her!).

Du kan selvfølgelig købe bogen til kampagnepris. Men der er ingen tvang. Til gengæld er der masser af smagsprøver. Skinny Bitches på den fineste Absolut Elyx vodka, læskende Vitamin Well drikke, Mät barer, Läkerol og tørristede Nutisal nødder, så med andre ord kan du tage dine venner under armen og komme med til en hyggelig eftermiddag og en masse lækker mad og drikke. ALLE er velkomne også børn, kærester og kollegaer.

 

 

Ved siden af bogen har jeg startet et andet projekt nemlig Workout Smarter, Jeg vil lige skynde mig at understrege til alle jer, der har spurgt, at dette er et ekstra projekt udover min blog, mine hold, mit job på FIT LIVING og min instagram. Workout Smarter launcher d. 30.04.18. Det er et nyt sundhedsunivers, som jeg starter op sammen med Charlotte Bircow på YouTube, Facebook og instagram, hvor vi dagligt vil dele videoer med workouts samt tips & tricks til din fysiske og psykiske sundhed. Det er mødet imellem 2 generationer med en fælles kærlighed til træning og sundhed.

Charlotte Bircow har været Danmarks fitnessdronning igennem de seneste 30 år, og har igennem tiden solgt over 1,5 mio. træningsvideoer og -dvd’er der har givet balder af stål rundt om i de danske hjem. Jeg har med min baggrund som kandidat i Human Ernæring og mere end 10 års erfaring som holdinstruktør, kostvejleder og personlig træner skabt dette blogunivers samt skrevet 2 bøger under navnet Healthy Skinny Bitch, hvor jeg deler alle sine kost- og træningsprincipper. Vores mission er, at gøre sundhed realistisk, forståeligt og sjovt. Vores liv og baggrund er vidt forskellige, men vi mødes om vores fælles passion for at udbrede realistisk sundhed fysisk som psykisk, og vi håber, at kunne inspirere dig til at få en sundere og sjovere hverdag. Vi glæder os helt vildt til at gå live og håber, at du vil joine vores sundhedsunivers og tagge os og joine vores #workoutsmarterdk, så vi kan følge med, og så vi sammen kan sprede glæde og kærlighed til træning og sundhed.

 

29694700_161624331219760_8546104364553711673_n

 

 

 

You Might Also Like...

1 Comment

Leave a Reply