Healthy Skinny Bitch
Blog Challenges Min blog

Getting back on track challenge

Som den flittige følger nok har opdaget, så har jeg lavet en challenge for alle jer, der gerne vil (tilbage) i form og måske smide et par kilo eller 10 efter en sommer med lidt for lidt træning og lidt for meget aperol, grillpølser og softice.

For mit eget vedkommende handler det om, at få min krop igen efter et længere stressforløb, hvor jeg har trænet mindre, spist lidt mere og nydt en sommer med masser af is of rosé.

Det har jeg haft brug for, og det skal der være plads til, men nu er nok altså nok, og derfor kan se mere på min IG tv samt story, og husk endelig at dele din kost og træning med #bitchbodytraining #HSBdiet, så vi kan motivere hinanden og nå i mål sammen.

Min challenge bygger på mine kost- og træningsprincipper, som du kan finde i 2 bøger “Healthy Skinny Bitch – din ultimative guide til et sundt og varigt vægttab“, hvor alle mine kost og træningsprincipper samlet samt “Sund vs. Slank” der bygger videre på principperne fra 1. bog, men udelukkende har fokus på kosten og indeholder over 100 opskrifter på sund og slankende mad til alle dagens måltider. Du kan sagtens bruge bøgerne enkeltvis, og har begge afsnit omkring motivation og målsætninger.

Jeg er fuldstændigt rørt over at se, hvor mange af jer, der allerede har joinet, købt bøger, givet den gas og ikke mindst oplever resultater allerede efter en lille uge. I er en kæmpe motivation og fantastisk seje.

Så forsæt endelig med at tagge mig, det betyder alverden <3

 

Pssst… husk at du kan læse min store guide til løbesko og træningstøj her på bloggen!

 

IMG_9654 IMG_9661 IMG_9639 IMG_9664 IMG_9665 IMG_9741 IMG_9747

You Might Also Like...

2 Comments

  • Reply
    Kalorielet og slank iskaffe ‹ healthyskinnybitch.dk
    6. august 2018 at 6:01

    […] forbindelse med min “Getting back om track challenge” har en del af jer har spurgt ind til, hvordan man laver mine slanke version af iskaffe (som […]

  • Reply
    Anna
    6. august 2018 at 6:05

    Hej Sara!
    Har lige skaffet dine bøger (de er møg inspirerende, virkelig godt arbejde!) – men tænkte på om man i opskrifterne med kød, kan udskifte kødet med nogle vegetariske proteinkilder? Og om der i så fald er nogle du ville fraråde og/eller anbefale? 🙂

Leave a Reply