Healthy Skinny Bitch
Aftensmad Frokost Mad

Let og lækker oksestegssandwich på Finax Grødproteinbolle

Sponsoreret indlæg

I anledningen af lanceringen på mine nye Finax Proteingrødboller har vi fået de to dygtige og søde opskriftsudvikler og fotograf på FIT LIVING nemlig Vibeke Lehn og Maria Warnke Nørregaard til at lave 2 lækre, sunde og nemme opskrifter med bollerne, som overholder mine kritere for mine kostprincipper Sund vs. Slank (og endda den slanke del). Her er den første, der er en lækker opskrift på en oksestegssandwich med ærtehummus (få den anden opskrift på sund og slank chevré chaud her!):

 

proteinboller havre (1)

 

Opskrift til 4 personer

Ingredienser:

 • 100 g frosne, optøede ærter
 • 100 g skyr
 • 1 dl vand
 • 1/4 dl olivenolie
 • 1 pose Valsemøllen Green Life økologisk hummus (fås også med chili og på linser)
 • Knust hvidløg efter smag
 • Friske mynteblade efter smag
 • 4 færdigbagte Finax Proteingrødboller
 • 100 g roastbeef i skiver
 • 50 g fintsnittet, rød- og grøn spidskål
 • Friske ærtespirer

 

 

Sådan gør du:
Begynd med hummussen. Blend ærter, skyr, vand og olivenolie. Drys Valsemøllen Green Life økologiske hummus i, og blend til en tyk hummus. Tilsæt hvidløg og mynte samt eventuelt lidt vand og blend til den ønskede smag og konsistens. Skær roastbeefen i skiver. Flæk Proteingrødbollerne igennem, og læg dem sammen med hummus, roastbeef, kål og ærtespirer og servér den resterende hummus til.

 

Energi pr. person: 347 kcal, fedt 29 %, protein 26 %, kulhydrat 45 %

 

fitliving_finax_310818_mn5280

You Might Also Like...

1 Comment

 • Reply
  Josephine
  10. januar 2020 at 10:48

  Hvad gør bollen til en “proteinbolle”?

Leave a Reply