Healthy Skinny Bitch
Aftensmad Frokost Mad

Sund og slank chevre chaud på proteingrødboller

Sponsoreret indlæg

 

I anledningen af lanceringen på mine nye Finax Proteingrødboller har vi fået de to dygtige og søde opskriftsudvikler og fotograf på FIT LIVING nemlig Vibeke Lehn og Maria Warnke Nørregaard til at lave 2 lækre, sunde og nemme opskrifter med bollerne, som overholder mine kritere for mine kostprincipper Sund vs. Slank (og endda den slanke del). Her er den anden opskrift, der er en lækker Chevre Chaud (find den første opskrift på den lette og lækre oksestegssandwich med ærtehummus her!):

 

proteinboller havre (1)

 

Opskrift til 4 personer:

Ingredienser:

  • 4 færdigbagte Finax Sport Proteingrødboller
  • 150 g chevre
  • 2 spsk. flydende honning
  • 2 spsk. lagret balsamico
  • 400 g bolchebeder
  • 40 g rucola
  • Salt og peber
  • 2 spsk. ristede pinjekerner

 

Sådan gør du:
Flæk Finax Sport Proteingrødbollerne, og smør dem med gedeost. Sæt dem på et dobbelt lag folie, så de er klar til at komme under grillen. Snit bederne, eller riv dem som tykke strimler spaghetti. Bland dem med rucola samt lidt salt og peber, og fordel salaten på fire tallerkener. Grill bollerne til gedeosten er let gylden, anbring bollerne på salaten, dryp honning og balsamico over og drys med pinjekerner.

 

Energi pr. person: 381 kcal, fedt 33 %, protein 20 %, kulhydrat 47 %

 

fitliving_finax_310818_mn5244

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply