Healthy Skinny Bitch
Blog Konkurrencer Konkurrencer mm. Min blog

Konkurrence: Vind min bog og lækre præmier fra Finax

Sponsoreret indlæg:

Jeg har virkelig glædet mig til at kunne løfte sløret for den nye udgave af mine Finax Proteingrødboller, der som navnet afslører er lavet på grød, men også linsemel og havrefrø.

Der er som altid fokus på et naturligt højt protein- og fuldkornsindhold, hvorfor bollerne også er mærket med fuldkornslogoet og nøglehulsmærket. Bollerne er fast inventar i Føtex, Bilka og snart på nemlig.com.

proteinboller havre (1)

Hvis du sidder derhjemme og tænker “åh nej, grødboller, det lyder besværligt”, så er du ligesom mig, da jeg fik forslaget for første gang i sin tid. Men fortvivl ej. I æsken ligger der nemlig to poser. En lille pose med en grødmix, der skal blandes op med vand. Og når den har stået i 10 min, så tilsætter du blot gær og den anden pose brødblanding, som resulterer i de lækreste og saftigste proteingrødboller. Det er super nemt og mega lækkert.

Og har du brug for inspiration, så kan du også finde to lækre opskrifter, der overholder mine Sund vs. Slank principper, og endda den slanke del her på bloggen.

Opskrift på chevre chaud (her!)

fitliving_finax_310818_mn5244

Opskrift på let og lækker oksestegssandwich med ærtehummus (her!)

fitliving_finax_310818_mn5280

Men ud over de lækre opskrifter, så tænkte vi også, at I skulle have en lille konkurrence, og derfor kan I på min Instagram vinde:

I finder konkurrencen på min Instagram, og I kan deltage indtil onsdag d. 16.01.19 – Good luck <3

270918-Finax- 58

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply