Healthy Skinny Bitch
Blog Challenges Min blog Tips & Tricks Træning

Gratis motion – en cykeltur til Marokko

Jeg har talt en del om det jeg kalder “gratis motion” på det sidste. Altså der hvor du vælger trapperne i stedet for elevatoren, går ved siden af rullebåndet i lufthavnen i stedet for at stå eller gå på det. Lader bilen stå og i stedet går eller cykler. Men hvor stor forskel gør det at tage cyklen på arbejde? Det har jeg regnet lidt på. Og jeg blev overrasket.

Jeg har 6 km på arbejde, og hvis jeg cykler frem og tilbage til arbejde 5 dage om ugen og har 6 ugers ferie om året, så cykler jeg 2760 km om året, og det er ikke medregnet alle de ekstra km der er, når jeg er ude til møder osv, hvilket jeg ofte er. Det svarer til at jeg hvert år cykler til Marokko alene i den gratis motion jeg har til og fra arbejde. Det er fandme vildt at tænke på, så det må jeg lige have med i overvejelserne næste gang det regner, blæser, sneer eller hagler, hvor bilen lokker. Hvor langt har du på arbejde, og hvor i verden svarer det til, at du cykler hen, hvis du cyklede på arbejde hver dag?

You Might Also Like...

1 Comment

Leave a Reply