Healthy Skinny Bitch
Blog Events Min blog Træning Workouts

Kom til gratis træningsevents + løbeprogram til 5k, 10k & halvmaraton

Sponsoreret af Zalando

Igen i år er Zalando sponsor for CPH Half Marathon, der til dags dato er den fedeste løbeoplevelse jeg har haft (læs mere her). Men ikke nok med det, så har jeg igen i år fået æren af, at være ambassadør for Zalando, hvilket betyder, at jeg i samarbejde med FIT LIVING har tilrettelagt dette års 5 gratis træningsevents forud for løbet, og du er selvfølgelig inviteret med.

De 5 træninger er for ALLE jer, der har lyst til blive en stærkere løber. Uanset om du allerede er tilmeldt løbet eller måske bare går og leger med tanken om at skulle løbe et halvmaraton. For uanset din erfaring og niveau, så er vores formål at hjælpe dig til at komme i topform inden København forvandles til en kæmpe gadefest d. 15. september 2019, og i år kan du både træne og løbe sammen med mig og hele min seje FIT LIVING redaktion, som jeg har lokket til at deltage i løbet.

Foto: Klaus Rudbæk

Min redaktions udgangspunkt er meget forskellige. Jeg har tidligere løbet både Københavns halve- og hele maraton før, men grundet mit sidste år med stress,  så har mit løb været sat på en lang pause, og jeg har først for nylig genoptaget mit løb, og er startet helt langsomt op igen (læs mere her).

Min redaktionschef Camilla, som du måske husker for sit 30 kilos vægttab, har tidligere løbet ekstremt meget, men har de sidste par år gennemgået to graviditer, og har en travl dag med 2 små drenge, 2 bonusbørn og et fuldtidsarbejde, hvilket betyder, at der ikke har været så meget tid til de lange løbeturer. Og selvom hun har løbet både langt og meget, så har hun altid løbet alene, så dette halvmaraton bliver hendes allerførste officielle løb.

Ligeledes er det allerførste halvmaraton for både min art director og journalist, Mille og Charlotte, der har hhv. 10k og 13k, som deres længste distance nogensinde.

Da alle 3 er travle, hårdtarbejdende småbørnsmødre, så har vi besluttet, at vi træner hver for sig. Men dét at vi har et fællesmål er en kæmpe motivationsfaktor for os alle, og det er simpelthen så fedt, at vi kan støtte hinanden, og holde hinanden op på at få passet vores træning, og det giver en helt særlig stemning på redaktionen, at vi har det som et fælles projekt.

GRATIS FÆLLESTRÆNING

Jeg har igen i år sammensat et, hvis jeg selv skal sige det, ret sejt og stærkt trænerteam til at hjælpe mig med afviklingen af de 5 gratis træningsevents. Jeg får nemlig hjælp fra de to FIT LIVING ambassadører og personlige trænere Carina Hansen og Sidsel Godsk.

Om trænerne: 

Foto: Klaus Rudbæk

De fleste der læser med her kender jo godt mig, men ikke desto mindre kan I læse mere om dette års Zalando trænerteam her:

Sara Jin Smidt

Sara er chefredaktør på FIT LIVING, har en baggrund som cand.scient i Human Ernæring og er også kvinden bag bloggen Healthyskinnybitch.dk . Hun har mere end 15 års erfaring som kostvejleder, personlig træner og holdinstruktør, og har samlet alle sine kost- og træningsprincipper i sine 2 bøger Healthy Skinny Bitch og Sund vs. Slank.

Carina Hansen

Den skønne FIT LIVING ambassadør Carina er uddannet kandidat i idræt og sundhed og står bag PLAN C TRAINING, hvor hun arbejder med personlig træning, teamtræning og træning til virksomheder samt kostvejledning og vaneændringer. Carina er tidligere eliteudøver i karate med 5 år på landsholdet og hun beskæftiger sig med funktionel styrke- og pulstræning, løbetræning og boksning.

Sidsel Godsk

Den anden smukke FIT LIVING ambassadør Sidsel har en baggrund som bachelor i Idræt og Ernæring og arbejder til dagligt som personlig træner og massør. Tidligere har hun dyrket atletik på eliteniveau i atletik- og løbeklubben Sparta.

LØBEPROGRAMMER

Vores træningsevents vil primært have fokus på løbeteknik og øvelser, der styrker dit løb, og gør dit til en stærkere og bedre løber. Nedenfor finder du derfor løbeprogram, så du kan træne dig op fra 0-5k, fra 5-10k og fra 10k til halvmaraton, og så er du selvfølgelig inviteret med, når jeg sammen med FIT LIVING og Zalando inviterer dig med til gratis træningsevents, der afvikles hos Sparta ved Fælledparken.

Kom og træn

Med når FIT LIVING og Zalando inviterer dig med til 5 gratis træningsevents, hvor der vil være fokus på løbeteknik og øvelser der styrker dit løb. Alle kan være med uanset niveau. Og træningen foregår enten på Spartas atletikstadion eller i Spartas træningshal, hvis det regner.

Til det første store kick-off event vil der være en lækker let aftensmad to go fra My Poké, lidt godt til ganen fra Red Bull og til de første 250 deltagere der møder op vil der også være en lækker goodiebag med en flot løbetrøje fra Nike samt lækkerier fra Zalando, FIT LIVING, My Poké og Mät Foods.

Datoer:

Onsdag d. 24.04.19 – kl. 17.30-19.00: Kick off event v. Sara Jin Smidt

Onsdag d. 29.05.19 – kl. 17.30-19.00: Træningsevent v. Sara Jin Smidt

Onsdag d. 26.06.19 – kl. 17.30-19.00:  Træningsevent v. Carina Hansen & Sidsel Godsk

Onsdag d. 31.07.19 – kl. 17.30-19.00: Træningsevent v. Carina Hansen & Sidsel Godsk

Onsdag d. 28.08.19 – kl. 17.30-19.00: Træningsevent v. Sara Jin Smidt

TILMELDING

Jeg håber virkelig, at du har lyst til at være med, og vi ses til en masse fed træning og selvfølgelig til selve løbet. Du kan læse mere om eventet og tilmelde dig her!

Foto: Klaus Rudbæk

You Might Also Like...

2 Comments

Leave a Reply