Healthy Skinny Bitch
Blog Challenges Min blog

21 dages trænings-challenge

Tænker, at det er på tide, at vi laver en ny challenge. Og denne gang bliver den lidt mere specifik på træning. Jeg udfordrer nemlig dig med en 21 dages trænings-challenge.

Reglerne er meget simple. Du skal egentlig bare træne min. 30 sammenhængende minutter hver dag i 21 dage. Hvilken type træning du laver er ligegyldigt. Det kan være alt fra konditions-, styrke- og holdtræning til boksning, barre, yoga, reformer, pilates, dans, fodbold, cykling. You name it. Det handler ikke om puls eller hvor mange kilo du kan løfte. Det handler om at bruge kroppen. Hver dag. Har du dage, hvor reel træning bliver for meget eller tiden ikke er til en tur i træningscenteret, så kan du erstatte din træning med en rask gåtur på 60 min. Cykling som transport tæller ikke. Medmindre du er én af dem, der har virkelig langt til arbejde, hopper i tricot og styrter derudaf som en anden Bjarne Riis. Hyggecykling med en kaffe i hånden er gratis motion og tæller ikke med her.

Vi starter i morgen og slutter d. 24. november. Jeg kommer til at dele min træning på min story, og hvis du vil være med, så join mig ved at dele din træning på din IG og tag @healthyskinnybitchdk #HSBchallenge.

Jeg håber, at du er klar, og glæder mig til at følge jer <3

Good luck!

Processed with VSCO with 4 preset

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply