Healthy Skinny Bitch
Blog Info om nye forløb og bootcamps Min blog

Corona, lockdown og HSB bootcamps & træning!

Fra 1. maj går jeg tilbage til at være fuldtidsselvstændig som personlig træner og kostvejleder. At sige op på FIT LIVING er en beslutning, der har været længe undervejs, men som føles helt rigtig, og jeg glæder mig som et lille barn juleaften til at komme igang med mine HSB Slankebootcamps, mor/barn bootcamps, gruppetræning, 1:1 personlig træning samt kostvejledning.

Fælles sundhed først

I mellemtiden er hele landet i lock down grundet coronavirussen, og selvom, at jeg har glædet mig til at skulle piske jer igennem en masse kost og træning, så er vores fælles sundhed lige nu den vigtigste. Jeg havde jo lovet at komme med en opdatering på mine bootcamps mm. i dag, men selvom at jeg har viet alle mine arbejdstimer til jeres fysiske og psykiske sundhed fremover, så mener jeg, at det er vigtigere at tage ansvar for vores fælles sundhed. Vi skal passe på hinanden. Og det skal ikke være noget hemmelighed, at det også vil få store konsekvenser for min lille enkeltmandsvirksomhed ikke at kunne køre bootcamps og individuelle forløb med jer som planlagt, men jeg afventer og ser situationen an som så mange andre imens jeg håber på det bedste.

HVIS det på nogen måde er ansvarligt og bliver muligt, så agter jeg naturligvis at afholde mine slankebootcamps som planlagt med opstart d. 2. maj og 8 uger frem. Al materiale og info ligger klar, så jeg kan åbne op for tilmelding, men jeg har besluttet at afvente indtil de 2 ugers lock down er gået og vi ved mere om, hvordan de næste par måneder ser ud. Det kribler i mig for at komme i gang, men jeg vil ikke på noget måde risikere jeres eller andres sundhed, så det bliver kun såfremt, at det bliver meldt ud fra offentlig instans, at det er forsvarligt at “go back to normal”.

Jeg håber meget på jeres forståelse, og hvis du er nysgerrig, så kan jeg afsløre, at bootcampen såfremt den bliver afholdt vil være 8 uger fordelt på 3 x træning og kost om ugen (1 times træning tirsdag og torsdag enten morgen eller aften samt 2 timer enten lørdag eller søndag). Desuden er der en opstarts- og afslutningsweekend der er hele dage og obligatoriske d. 2.-3. maj og 26.-27. juni. Der kommer masser af information omkring hvad forløbet indeholder, hvis det bliver muligt at afholde den.

Hvis ikke det er muligt, så er jeg selvfølgelig i gang med at tænke i både online og udendørsalternativer.

Men jeg vil foreløbig afvente og tage stilling til, hvad der skal ske søndag d. 29. marts.

…er du i mellemtiden nysgerrig på priser og lidt mere information om mulighederne for at træne med mig, så har jeg opdateret min hjemmeside, og du kan læse mere ved at trykke på linker her! Og du er selvfølgelig velkommen til at skrive mig en mail, hvis du ønsker at blive kontaktet, når/hvis tilmeldingen åbner op.

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply