Healthy Skinny Bitch
Info om nye forløb og bootcamps

HSB mor/barn bootcamp uge 40-47 2020

Så kan jeg endelig åbne op for nye mor/barn bootcamps.

Som nybagt mor kan det være svært at få prioriteret sin egen træning og ofte er det forbundet med stor usikkerhed. For hvordan kommer du egentlig sikkert tilbage i form efter en fødsel? I små hold bestående af 3 mødre og deres babyen vil jeg guide dig effektivt og sikkert (tilbage) i topform. De 8 ugers forløb består af 2 ugentlige træninger med mig i Sporting Health Club på Gothersgade (der er elevator til din barnevogn) og den allerførste gang mødes vi på mit kontor The Base på Dronningens Tværgade (der er også elevator), hvor jeg sammen med den dygtige fysioterapeut Anette Paulsen, der udover sit virke som fysioterapeut også underviser på fysioterapeut uddannelsen vil gennemgå, hvordan du kommer sikkert igang med at træne igen efter din fødsel. Ligeledes vil vi her hjælpe dig til at undersøge, hvorvidt dine mavemuskler har samlet sig efter fødslen og svare på evt. spørgsmål, som du måtte have i forbindelse med opstart af din træning efter din fødsel. For at deltage i HSB mor/barn bootcampen skal du være godkendt af din læge til din 8 ugers undersøgelse.

Grundet COVID-19 vil der naturligvis være ekstra fokus på din og din babys sundhed og sikkerhed. Derfor må du meget gerne medbringe dit eget legetæppe eller lignende som din baby kan ligge på, da jeg ikke har et med i disse tider. Ligeledes er det vigtigt, at du medbringer et håndklæde til træning, og hvis du har din egen træningsmåtte, så vil jeg opfordre dig til at tage denne med. Du finder udspecificeret oversigt over træningerne nedenfor.

– 5500 kr.*

Tilmelding til HSB mor/barn bootcamp:

Send mig en mail (sara@healthyskinnybitch.dk) med nedenstående oplysninger:

Navn:

Adresse:

Mail:

Telefon nummer:

Alder:

Højde:

Vægt: 

Evt. skader eller komplikationer i forbindelse med din fødsel (inkl. spiseforstyrrelser) der skal tages særligt hensyn til:

Hvad ønsker du at opnå med dit forløb:

* NB! Al træning foregår i Sporting Health Club (SHC), Gothersgade 14, 2. sal, 1123 Kbh K, hvor jeg lejer mig ind. For at træne med mig i SHC er der påkrævet et medlemsskab. Priserne på bootcampen er eksklusiv medlemsskab til SHC. Medlemsskaberne koster 299 kr. pr. mdr. for studerende og 399 kr. pr. mdr. for alm. medlemskab, der er intet oprettelsesgebyr og løbende måned + 1 måneds opsigelse. Medlemsskabet giver dig adgang til alle 4 Sporting Health Club locations. Alternativt kan du købe dagspas på 99 kr. pr. gang. Du kan læse mere om betingelserne på medlemsskaberne til Sporting Health Club på deres hjemmeside.


You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  Camilla
  20. august 2020 at 11:57

  Hvor “stor” må barnet være? Det er nu 11 mrd siden jeg fødte mit 2. barn og min krop skriger på at komme i form igen.

  • Reply
   Healthyskinnybitchdk
   21. august 2020 at 11:29

   Hej Camilla
   HSB mor/barn bootcampen har netop kun 3 deltagere for, at jeg også kan hjælpe lidt med babyerne, så I kan koncentrere jer bedre om træningen. Vi har en sal, hvor der plads til at de kan kravle rundt osv., men varmer op ude i centeret (der er ret småt) på cardiomaskiner. Det er klart, at hvis dit barn er meget langt fremme og allerede kan gå osv., så kan det være lidt mere forstyrrende for dig selv og din træning, hvis han/hun løber rundt, og så kan det være mere optimalt for dig f.eks. at joine HSB gruppetræningen om morgenen, hvis du har mulighed for at få din mand eller en anden til at være hjemme med dit barn. Det er helt op til dig. Har haft babyer der var 8 uger gamle og babyer der kunne kravle og stå med på mor/barn og begge dele har været så skønt. Håber, at mit svar give mening? Du er velkommen til at sende mig en mail, så kan jeg ringe dig op, hvis det er nemmere 🙂

Leave a Reply