Healthy Skinny Bitch
Info om nye forløb og bootcamps

Ekstra 6 ugers HSB Gruppetræning – uge 45-50 ’21 (opdateret 30.10.21)

Jeg har oprettet nogle ekstra 6 ugers HSB Gruppetræningsforløb inden de næste 12 ugers HSB Gruppetræningsforløb starter op i januar ’22.

HSB gruppetræning er et intensivt 6 ugers træningsforløb til dig der ønsker, at komme i dit livs form og blive udfordret med sjov og benhård træning, men som ikke nødvendigvis ønsker et vægttab eller kostvejledning.

Forløbet består af 2 ugentlige træninger i små lukkede hold.

Holdene afvikles i SHC Kløvermarken (Raffinaderivej 8-10, 2300 København S – kun 10 min. fra Kgs. Nytorv på cykel, hvis du kører over Inderhavnsbroen + 3 timers gratis parkering). Prisen er 3000 kr.* og kan evt. betales i 2 rater á 1500 kr.*

Holdene løber fra uge 45-50 ’21 og der er følgende hold:

Mandag og onsdag kl. 6-7 (Fuldt booket)

Mandag og onsdag kl. 7-8 (Fuldt booket)

Tirsdag og torsdag kl. 6-7 (Fuldt booket)

Tirsdag og torsdag kl. 7-8 (Fuldt booket)

Tirsdag og torsdag kl. 16.30-17.30 (Fuldt booket)

Tirsdag og torsdag kl. 17.30-18.30 (Fuldt booket)

Tilmelding til HSB Gruppetræning:

Send mig en mail (sara@healthyskinnybitch.dk) med nedenstående oplysninger:

Fulde navn:

Adresse inkl. postnummer.:

Mail:

Telefon nummer:

Fødselsdato:

Højde:

Vægt: 

Evt. skader eller fødevareallergier (inkl. spiseforstyrrelser) der skal tages særligt hensyn til:

Hold (gerne i prioriteret rækkefølge): 

Hvad ønsker du at opnå med dit forløb:

Er du medlem af SHC, hvis ikke, hvornår ønsker du opstart af dit medlemsskab:

Evt. ønske om betaling i 2 rater: 

* NB! Jeg lejer mig ind i SHC, og for at træne i SHC med mig er der påkrævet et medlemsskab. Priserne på bootcamps og gruppetræning er eksklusiv medlemsskab til SHC. Jeg har lavet en aftale med SHC, så I kan få medlemsskabet til særpris på 349 kr./mdr. (normalpris 449 kr./mdr.), der er intet oprettelsesgebyr og løbende måned + 1 måneds opsigelse. Medlemsskabet giver dig adgang til alle 4 Sporting Health Club locations. Du kan læse mere om betingelserne på medlemsskaberne til Sporting Health Club på deres hjemmeside

Du er sikret en plads på holdet, når du har fået en bekræftelse på din tilmelding og har betalt fakturaen. Det er ikke muligt at skifte hold undervejs eller træne med på et andet hold, hvis der er en dag, hvor du ikke kan deltage og pengene gives ikke retur, hvis du bliver forhindret i at deltage. 

Vi er alle med til at bære et fælles ansvar for vores sikkerhed og sundhed og derfor forventes det, at du bliver hjemme, hvis du føler tegn på sygdom. Jeg vil ligeledes anbefale dig at medbringe din egen træningsmåtte såfremt du har sådan en derhjemme.

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply