Healthy Skinny Bitch
Info om nye forløb og bootcamps

HSB mor/barn bootcamp uge 43-50 ’21

Så kan jeg endelig åbne op for en ny mor/barn bootcamp. Den 8 ugers HSB mor/barn bootcamp løber fr uge 43-50 mandag og onsdag kl. 10-11.

Som nybagt mor kan det være svært at få prioriteret sin egen træning og ofte er det forbundet med stor usikkerhed. For hvordan kommer du egentlig sikkert tilbage i form efter en fødsel? I små hold bestående af 3 mødre og deres babyen vil jeg guide dig effektivt og sikkert (tilbage) i topform. De 8 ugers forløb består af 2 ugentlige træninger med mig i Sporting Health Club på Gothersgade (der er elevator til din barnevogn) og den allerførste gang mødes vi på mit kontor The Base på Dronningens Tværgade (der er også elevator), hvor jeg vil gennemgå, hvordan du kommer sikkert igang med at træne igen efter din fødsel. Ligeledes vil jeg her hjælpe dig til at undersøge, hvorvidt dine mavemuskler har samlet sig efter fødslen og svare på evt. spørgsmål, som du måtte have i forbindelse med opstart af din træning efter din fødsel. For at deltage i HSB mor/barn bootcampen skal du være godkendt af din læge til din 8 ugers undersøgelse.

Grundet COVID-19 vil der naturligvis være ekstra fokus på din og din babys sundhed og sikkerhed. Derfor må du meget gerne medbringe dit eget (lege)tæppe eller lignende som din baby kan ligge på. Ligeledes er det vigtigt, at du medbringer et håndklæde til træning, og hvis du har din egen træningsmåtte, så vil jeg opfordre dig til at tage denne med.

– 5500 kr.*

Tilmelding til HSB mor/barn bootcamp:

Send mig en mail (sara@healthyskinnybitch.dk) med nedenstående oplysninger:

Navn på dig og din baby:

Adresse:

Mail:

Telefon nummer:

Alder på dig og din baby:

Din højde:

Din (ca.) vægt: 

Evt. skader eller komplikationer i forbindelse med din fødsel (inkl. spiseforstyrrelser) der skal tages særligt hensyn til:

Hvad ønsker du at opnå med dit forløb:

* NB! Al træning foregår i Sporting Health Club (SHC), Gothersgade 14, 2. sal, 1123 Kbh K, hvor jeg lejer mig ind. For at træne med mig i SHC er der påkrævet et medlemsskab. Priserne på bootcampen er eksklusiv medlemsskab til SHC. Medlemsskaberne koster 349 kr. pr. mdr. for studerende og 449 kr. pr. mdr. for alm. medlemskab, der er intet oprettelsesgebyr og løbende måned + 1 måneds opsigelse. Medlemsskabet giver dig adgang til alle 4 Sporting Health Club locations. Alternativt kan du købe dagspas på 99 kr. pr. gang. Du kan læse mere om betingelserne på medlemsskaberne til Sporting Health Club på deres hjemmeside.

Du er sikret en plads på holdet, når du har fået en bekræftelse på din tilmelding og har betalt fakturaen. Det er ikke muligt at skifte hold undervejs eller træne med på et andet hold, hvis der er en dag, hvor du ikke kan deltage og pengene gives ikke retur, hvis du bliver forhindret i at deltage. 

Vi er alle med til at bære et fælles ansvar for vores sikkerhed og sundhed og derfor forventes det, at du og dit barn bliver hjemme, hvis I eller en af jer føler tegn på sygdom. Jeg vil ligeledes anbefale dig at medbringe din egen træningsmåtte såfremt du har sådan en derhjemme.

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply