Healthy Skinny Bitch
Info om nye forløb og bootcamps

Ny HSB Gruppetræning – foråret ’22

Så er det ved at være tid til sidste omgang HSB Gruppetræning inden jeg går på barsel. Vær opmærksom på, at Sporting Health Club Kløvermarken lukker, så dette forløb vil finde sted i Sporting Health Club Scandinavia (Radisson hotellet, Amager Boulevard 70, 4. sal). Der er mulighed for gratis parkering og metro 5 min. derfra.

Den sidste omgang HSB Gruppetræning ligger fra uge 14 frem til og med uge 22. Vær opmærksom på, at holdene er på påskeferie i hele uge 15. Desuden vil de hold der kører mandag og onsdag ikke have træning mandag i uge 18 pga. 2. påskedag og holdet der kører tirsdag og torsdag vil ikke have træning torsdag i uge 21 pga. Kristi himmelfart. 

Så det er i alt 7,5 uge og prisen er 3750 kr. ekskl. medlemskab til SHC og kan betales i 2 rater, hvis du ønsker det*

Hold uge 14-22 med undtagelse af påskeugen samt Kristi himmelfart: 

Mandag og onsdag kl. 6-7 (Fuldt booket)

Mandag og onsdag kl. 7-8 (Fuldt booket)

Tirsdag og torsdag kl. 6-7 (Fuldt booket)

Tirsdag og torsdag kl. 7-8 (Fuldt booket)

Tirsdag og torsdag kl. 16.30-17.30 (Fuldt booket)

Tirsdag og torsdag kl. 17.30-18.30 (Fuldt booket)

TILMELDING – Sendes i en mail til sara@healthyskinnybitch.dk


Fulde navn:

Adresse inkl. postnummer.:

Mail:

Telefon nummer:

Fødselsdato:

Højde:

Vægt: 

Evt. skader (inkl. spiseforstyrrelser) der skal tages særligt hensyn til:

Hold (gerne i prioriteret rækkefølge): 

Hvad ønsker du at opnå med dit forløb:

Er du medlem af SHC eller skal du starte op i forbindelse med forløbet?

Betaling i 1 eller 2 rater: 

* NB! Jeg lejer mig ind i SHC, og for at træne i SHC med mig er der påkrævet et medlemsskab. Priserne på bootcamps og gruppetræning er eksklusiv medlemsskab til SHC. Jeg har lavet en aftale med SHC, så I kan få medlemsskabet til særpris på 349 kr./mdr. (normalpris 449 kr./mdr.), der er intet oprettelsesgebyr og løbende måned + 1 måneds opsigelse. Medlemsskabet giver dig adgang til alle 4 Sporting Health Club locations. Du kan læse mere om betingelserne på medlemskaberne til Sporting Health Club på deres hjemmeside

Du er sikret en plads på holdet, når du har fået en bekræftelse på din tilmelding og har betalt første rate. Tilmeldingen er bindende og det er ikke muligt at skifte hold undervejs eller træne med på et andet hold, hvis der er en dag, hvor du ikke kan deltage og pengene gives ikke retur, hvis du bliver forhindret i at deltage. 

Vi følger naturligvis sundhedsmyndighedernes anbefalinger 100%. Og da vi er alle med til at bære et fælles ansvar for vores sikkerhed og sundhed forventes det, at du bliver hjemme, hvis du føler det mindste tegn på sygdom. Jeg vil ligeledes anbefale dig at medbringe din egen træningsmåtte såfremt du har sådan en derhjemme.

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply