Lavede denne super simple slankende aftensmad den anden dag. Jeg fik ideen til disse wraps fordi jeg elsker Palæos æggewrap med kylling. I netto kan man købe æggehvide på små flasker á 250 g stk, og derfor valgte jeg, at lave wrappen af ren æggehvide, men man kan sagtens mikse et par hele æg med hvide, eller lave dem kun af almindelige æg. Men da jeg både fik fedt både fra laks og avokado tænkte jeg, at det var fint at spare blommen væk 🙂
Ingredienser (til 2-3 personer):
500 g æggehvide (evt. hele æg i stedet)
1/2 ps. frossen spinat kan også sagtens være frisk
150 g røget laks (eller andet fisk, fjerkræ eller kød)
200 g hytteost
Blandet frisk grønt – jeg tog hvad der var i køleskabet: tomat, forårsløg, agurk, peberfrugt, frisk chili, avokado. Men ville helt klart anbefale sugarsnaps, radisser osv. også
Blandet salat – gerne spidskål, rødkål osv.
Soya
Jeg puttede en lille smule olie på en slip-let pande og fordelte det med et stykke køkkenrulle – et trick jeg har fået fra en af bootcamp pigerne. Så hældte jeg egentlig bare æggehviden på og fordelte spinaten i ud over panden (havde tøet den op i microbølgeovnen), så den “satte sig” i æggehviden. Jeg kunne forestille mig, at det også ville være fint at blande lidt af hytteosten i selve æggehviden, men har ikke selv prøvet det endnu. Så lod jeg egentlig bare omeletten sætte sig, og da den var gennemstegt tog jeg den forsigtigt af panden. Den blev kun stegt på den ene side, da spinaten satte sig i panden og ødelagde wrappen, da jeg forsøgte at stege den på begge sider. Jeg brugte en almindelig stor pande, men tror med fordel, at man kan bruge en mindre pande. Imens jeg lavede omeletterne vaskede og skar grøntsagerne, og så var maden ellers klar på 20 min. Jeg brugte hhv. hytteost og soya som dressing, men det er jo en smagssag.
God appetit 🙂
//HSB
1 Comment
Cathrine Koefoed
2. oktober 2014 at 16:02Det ser så lækkert ud 😉 Tak for skøn inspiration på bloggen!
Kh Cathrine fra http://www.cathrineyoga.dk <3