Home / Om

Om


HEALTHY SKINNY BITCH

Sofa[3]

Healthyskinnybitch.dk er en blog om mad og træning. Her kan du løbende få sunde opskrifter, inspiration til din træning samt tips & tricks til en sund livsstil. Velkommen til min blog, og tak fordi du læser med!

Bag om Healthyskinnybitch.dk 

Sara Jin Smidt, 30 år

img_6790-2.jpg

Til daglig er jeg chefredaktør på FIT LIVING, og kan stolt kalde mig træner af Danmarks Sejeste Fitnesshelte, som holder til i FitnessDk på Fisketorvet og Royal (Vesterport) i København samt selvstændig personlig træner og kostvejleder.

Min baggrund er en kandidatgrad fra Københavns Universitet i Human Nutrition samt en bachelor i Fødevarevidenskab med speciale i Ernæring og Sundhed. Undervejs i min uddannelse har jeg søgt at kombinere fysisk aktivitet og ernæring ved bl.a. at tage en række fag på Idræt om bl.a. livsstilssygdomme, motivation og sportscoaching.

Ydermere er jeg uddannet gennem instruktørskolen FISAF, og har gennem de seneste 10 år undervist i alverdens fitnessholdtyper som fx stram op/bodytoning, puls/styrke, kick-boks, funktionel træning, løbehold og HIIT. Jeg igennem årerne arbejdet en del som personlig træner og kostvejleder, og har i den forbindelse arbejdet særligt meget med slankeforløb blandt overvægtige børn og voksne.

Følg også bloggen via Facebook, Instagram @healthyskinnybitchdk #healthyskinnybitchdk

NB! Find information om træning samt kostvejledning HER!