I forbindelse med #THECROPPEDTOPCHALLENGE Laura fra bloggen Stylejunkie flere billeder op af en super lækker salad nicoise. Jeg har fået Laura til at dele sin opskrift med os, og her er så hendes bud på en sund salat nicoise.
Da tunbøffer er et lidt dyrt bekendtskab kan du med fordel købe fx 1 stor tunbøf til 2 personer. Denne portion var hovedret til 5 personer, men du kan sagtens servere salaten til forret eller frokost også 🙂
Ingredienser:
4 store tunbøffer
1 bakke rucola
3-4 håndfulde gule cherry tomater
1 bundt asparges
2-3 håndfulde edamame (gerne fra frost)
2-3 avocado
5 Æg (1 pr. person)
1 håndfuld ristede sesam frø
Goma dressing
Balsamico glace
Tun steges i soya 2-3 min på hver side afhængig af tykkelse – den skal ikke være gennemstegt! Rist sesam frøene på en tør slip-let pande og lad dem køle af. kog æggene og lad dem køle lidt af før du piller og skærer dem i både. Skyl alle rucola og tomater. Dyp hurtigt bundtet med asparges i kogende vand. Skær tomater, asparges og avokado i mundrette stykker. Læg en bund af rucola, cherrytomater, avokado, asparges, edamame og æg. Top salaten med tun og afslut med at tilsætte lidt goma, balsamico glace og den ristede sesam.
God appetit 🙂
//HSB
During #thecroppedtopchallenge Laura from the blog Stylejunkie.dk came up with this recipe of a healthy salad nicoise. Rost the tunasteaks in soy. Toast the sesame seeds on a dry non-stick fry pan and let them cool of. Boil the eggs. Wash all the vegetables. Quickly dip the asparagus in boiling water. Cut tomatoes, avocado and asparagus into smaller bites. Mix the rocket with tomatoes, asparagus, avocado, egg and edamame. Finish with the tuna and top with goma dressing, glace dressing and sesame seeds 🙂
1 Comment
CJ
11. august 2014 at 7:44Åh det ser nice ud!