Sponsoreret indlæg
Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg ikke altid har timevis til at stå i køkkenet i en travl hverdag med arbejde, træning og en masse sociale arrangementer. Derfor sagde jeg med det samme “ja!”, da Uncle Ben’s udfordrede mig med en lille konkurrence over 3 uger i forbindelse med lanceringen af deres nyeste produkt “boil in a bag” blanding af fuldkornsris og quinoa (find næringsindhold mm her!). Konkurrencen er imod nogle andre dygtige bloggere, som afslutningsvis vises på Alt.dk, hvor vores opskrifter kommer til at blive samlet.
Over de næste 3 uger skal jeg derfor lave én ret om ugen med fuldkornsris og quinoa blandingen, og afsluttende kommer der til at være en konkurrence, som jeg håber, at I vil deltage i 😉
Det første tema er mad på under 20 min., hvilket jeg er ret stor fan af, da jeg ofte slutter mine dage virkelig sent og som regel har sen eftermiddags- eller aftentræning. Det tager under 20 min. at lave fuldkornsris- og quinoablandingen, så derfor lød den første challenge på, at lave mad på under 20 min og her finder du mit bud på en sund og simpel aftensmad!
Sund mad behøver nemlig hverken være kompliceret eller tage lang tid. Jeg har lavet denne bowle på under 20 min, og den smager fantastisk. Jeg har brugt en masse forskellige grøntsager, men du kan også sagtens tage, hvad du lige har i køleskabet – kun fantasien sætter grænser 🙂
Ingredienser (2-3 pers):
1 ps. Uncle Ben’s Fuldkornsris og Quinoa
1 bouillonterning (høns eller grønt)
2 stk. kyllingebryst (eller kyllingefiletstykker)
2 spsk. soja
1 spsk. olie
½ pose vårsalat (eller andre spæde salater)
2 gode håndfulde edamamebønner (fra frost)
½ avokado
10 cherrytomater
10 radisser
10 sugarsnaps
1 frisk rød chili
2 håndfulde hvidløgsspirer (eller andre spirer)
2 spsk. gomadressing
Fremgangsmåde:
Kog posen med Fuldkornsris og Quinoa efter anvisning på pakken og tilsæt bouillonterning til vandet for at give det lidt ekstra smag. Imens ris og quinoa koger steges kyllingen i soya og olie. Når kødet er gennemstegt lægges det til at hvile på en tallerken. Imens skylles og skæres alt grønt i mundrette stykker. Kyllingen trævles i små stykker, og når risene er færdigkogte anrettes det hele i små bunker på en bund af salat i en dyb tallerken, som vist på billedet og serveres med gomadressing. God appetit!
4 Comments
Majbritt
11. maj 2017 at 19:12Hvad er gomadressing?:)
Healthyskinnybitchdk
27. juni 2017 at 21:02Det er en japansk dressing. Jeg plejer at købe den færdiglavet i Sticks ‘n Sushi
KALORIELETTE KLATKAGER MED FULDKORNSRIS & QUINOA ‹ healthyskinnybitch.dk
20. maj 2017 at 6:36[…] med en ny udfordring, hvor jeg skal lave en opskrift med deres risblandinger. I sidste uge var det mad på under 20 min., hvor jeg lavede “vitaminbowlen”. I denne uge er udfordringen “mad på under 500 […]
Sund spidskålssalat med fuldkornsris, quinoa og søde kartoffel ‹ healthyskinnybitch.dk
24. maj 2017 at 13:13[…] af min 3 ugers madchallenge fra Uncle Ben’s er en salat med ris. Den første uge lavede jeg sund fast food på under 20 min., i sidste uge var udfordringen at lave en ret under 500 kcal, så jeg lavede kalorielette klatkager […]